Kärcher professional vloerreiniging 

Kärcher is de wereldleider op het gebied van reinigingstechnologie. Heffiq is uw professionele dealer van het volledige Kärcher Professional assortiment. Deze lijn biedt een uitgebreid assortiment aan vloerreinigingsmachines zoals veeg- en schrobmachines. De producten van Kärcher bieden machines van het allerhoogste niveau. 

Professionele oplossing

Voor iedere professionele vraag hebben wij een passende professionele oplossing. Ons assortiment bestaat uit de volgende producten:

Ook biedt Kärcher binnen de Professional Line voor iedere werkbreedte en vloeroppervlakte de optimale oplossing.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Onze adviseurs helpen u graag met de beste oplossing voor uw werkomgeving. We komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek of  voor een demo op locatie. 

 

 

Meer weten over Kärcher vloerreinigingsmachines?

Wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvend adviesgesprek? Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.


Schrobzuigmachines

Kärcher schrobzuigmachines zijn ontwikkeld voor het snel en flexibel reinigen van kleine tot middelgrote ruimtes. Ideaal voor het gebruik in magazijnen, winkels, en openbare ruimtes.

 


Zit schrobmachines

Kärcher zitschrobmachines zijn de ideale keuze voor het reinigen van grote ruimtes. Deze krachtige machines worden veel ingezet in magazijnen, productiehallen, winkelcentra, parkeergarages of luchthavens. Uitgevoerd in verschillende werkbreedtes en vloeroppervlakteprestaties.

 


Zit veegmachines

Of het nu gaat om de staal-, bouw-, of logistieke sector, de industriële zit veegmachines van Kärcher zijn betrouwbaar en efficiënt. Deze veegmachines zijn ontworpen voor het zwaarste industriële gebruik voor grote oppervlakken en vuilhoeveelheden. De bekroonde filtersystemen zorgen voor een stofvrije omgeving, ook bij zware werkomstandigheden. Bekijk onze modellen

 

Meer weten over Kärcher vloerreinigingsmachines?

Plan een afspraak. Na invulling van dit formulier nemen wij binnen 24-uur contact met u op.

Een afspraak

Voor een passend advies?