Zoek
Papier

Efficiënt en veilig werken

Wij houden rekening met kleine ruimtes waarbinnen de truck moet manoeuvreren en stapelen

 

Heftruck en magazijntruck oplossingen in de papier industrie

Hoewel papier doorgaans in grote, zware rollen of in omvangrijke pakketten worden vervoerd en verwerkt, is het product kwetsbaar. Dat vraagt om een zorgvuldige behandeling tijdens (intern) transport en overslag. En dus ook speciaal op het papier (of karton) en het gewicht afgestemde trucks en magazijnstellingen en -systemen.

Dat is het geval bij de producenten, maar ook bij de afnemers. Zoals drukkerijen, waar het papier heel anders verwerkt wordt als het bijvoorbeeld om rotatie-offset of vellen-offset gaat. Vaak heeft een bedrijf meerdere druktechnieken in huis; dus worden ook diverse soorten trucks en voorzetapparatuur gebruikt.

 
 

Kleine ruimtes

Tegelijkertijd eisen de omstandigheden waarin ze moeten opereren, vaak veel van de trucks en onderdelen. Ze moeten rondslingerende papierresten en rolbedrading en vaak ook stof trotseren. Voor een advies op maat houdt Heffiq eveneens rekening met de vaak kleine ruimtes waarbinnen de truck moet manoeuvreren en het stapelen van rollen en balen op grote hoogte. We zorgen ervoor dat efficiënt en veilig werken wel degelijk kunnen samengaan.

 

Meer weten over onze oplossingen voor de papaierindustrie?

Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24-uur contact met u op