Empty container handlers

Krachtige Empty container handlers

Voor het stapelen van lege containers tot maar liefst 9 containers hoog. 

 

Voor het verplaatsen van lege containers

Onze Hyster empty empty container handlers zijn gebouwd om te presteren op terminals en overslagbedrijven. De machines zijn gemaakt om 24/7 te presteren om containers over de hele wereld op de plaats van bestemming te krijgen. Dit vergt betrouwbaarheid van trucks. Bekijk het overzicht van onze krachtige empty continer handlers

 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar
 

Made in Holland

Sinds 1952 worden Hyster Empty containerhandlers geproduceerd in Nijmegen. De fabriek staat nog steeds op dezelfde plek. Het is het wereldwijde centrum voor het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van de big trucks van Hyster. 

 
 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis sitesurvey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

 

Heffiq & Hyster: een gouden combinatie

Heffiq is onafhankelijk dealer van Hyster. U benut zodoende van een optimale combinatie: de beste heftrucks en ongeëvenaarde service. 

Hoogste kwaliteit

Met Hyster hebben we de hoogste kwaliteit heftrucks in huis. Een A-merk dat zijn goede naam keer op keer bevestigd. Ook als het om elektrische heftrucks gaat.

Advies met meerwaarde

Profiteer van onze ervaring en expertise. We weten welke (elektrische) heftrucks in welke situatie het beste tot hun recht komen. ..

Beste service

Regelmatig onderhoud, tijdige keuringen en snelle reparaties verhogen de inzetbaarheid en verlengen de levensduur van heftrucks. Heffiq kan het allemaal voor u verzorgen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Hij kent u en uw business. En is altijd bereikbaar. Voor vertrouwd advies en snelle oplossingen bij onverhoopte problemen.

Veelgestelde vragen over Empty Container Handlers

Een empty container handler is een specifiek type heftruck dat is ontworpen voor het efficiënt hanteren van lege zeecontainers in havens, containerterminals en logistieke centra. In tegenstelling tot reachstackers, zijn empty container handlers geoptimaliseerd voor het lichte gewicht van lege containers. Ze hebben vaak een hogere hefhoogte en een bredere spreidstand om meerdere containers tegelijk te kunnen oppakken.

Empty container handlers hebben speciale grijpers (spreader) aan het uiteinde van hun telescopische armen, waarmee ze containers veilig kunnen vastgrijpen en verplaatsen. Hierdoor kunnen ze snel en efficiënt lege containers oppakken, stapelen en verplaatsen. Di is essentieel voor het optimaliseren van de doorstroming van lege containers in de logistieke keten. Deze voertuigen spelen een cruciale rol in het beheer van containerstromen en het maximaliseren van de operationele efficiëntie op containerterminals. 

Een reachstacker is een gespecialiseerd type heftruck dat wordt gebruikt in containerterminals en havens om containers efficiënt te stapelen, verplaatsen en laden op vrachtwagens of treinen. Het onderscheidende kenmerk van een reachstacker is het telescopische giek- en vorkmechanisme (spreader), waarmee het voertuig containers op hoogte kan tillen en ze in specifieke stapels kan plaatsen.

Reachstackers hebben een groter hefvermogen tot boven de 50 ton en een groter bereik dan traditionele heftrucks. Ze zijn ontworpen om snel te manoeuvreren in de beperkte ruimtes van een containerterminal en kunnen containers oppakken van zowel de grond als andere gestapelde containers. Dit maakt reachstackers essentieel voor het efficiënte beheer van containerladingen in logistieke en maritieme omgevingen.