Logistiek & opslag

Wat zijn uw uitdagingen

Voor logistiek en opslag? Bekijk onze oplossingen!

 

Heftrucks en magazijntrucks voor logistiek en opslag

Voor alle productie- en handelsbedrijven is logistiek een bedrijfskritische factor. Om succesvol te zijn op de markt moeten de goederenstromen en de bijbehorende informatie – zowel voor eigen gebruik als aan klanten – naadloos op elkaar aansluiten.

Specialisatie en schaalvergroting hebben geleid tot logistiek dienstverleners die zich bijvoorbeeld toeleggen op specifieke goederensoorten, bestemmingen, vervoersvormen en toegevoegde waarde-activiteiten (crossdocking, assembleren, ompakken en verpakken).

 

Trends en ontwikkelingen logistiek

Er zijn tal van trends en ontwikkelingen: digitalisering, tracking & tracing, de opkomst van e-commerce, vergroening, mega-DC’s… Wat blijft, is dat er fysieke afhandeling nodig is: tussen leverancier en ontvanger, in warehouses en magazijnen. Voor elke operatie heeft Heffiq een passende oplossing: of het nu gaat om trucks, trekkers, stapelaars of complete magazijnsystemen. Het uitgangspunt is uw activiteit, uw producten, uw klanten, uw productiviteit. Samen met u vinden we wat het beste werkt.

 
 

Weten wat Heffiq voor uw logistiek en opslag kan betekenen?

Neem direct contact op

3 redenen om dit nu te doen:

  • Direct contact met echte experts
  • Geheel vrijblijvende sitesurvey
  • Op maat gemaakt advies

Een afspraak

Voor een passend advies?

Maak kennis met onze top producten voor opslag en distributie