Zoek
Zit schrobmachine

Zit schrobmachine B250

  • Configureerbaar apparaat
  • Eenvoudig in het gebruik
  • Energiezuinige eco!efficiency-stand
  • EASY-schakelaar
  • Voor grote oppervlakte
Korte termijn Lange termijn

Vraag een offerte aan voor de B250 (zit schrobmachine)

Zit schrobmachine

Vraag een verhuur offerte aan voor de B250 (zit schrobmachine)

Zit schrobmachine

Deze Zit schrobmachine leasen?

Zit schrobmachine

De ideale zit schrobmachine voor het reinigen en polijsten van oppervlakken tot 8000 m²

De compacte en accuaangedreven Kärcher B 250 R zit schrobmachine is uitgerust met een beproefde walstechniek en een 250-liter watertank. Deze machine onderscheidt zich door een optimale flexibiliteit en een grote oppervlakteprestatie. De B 250 R is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. 

Unieke eigenschappen

Zit schrobmachine

Borstelkop met disc- of walstechnologie

Voor elke toepassing is de juiste schrob technologie beschikbaar. Met de disc- of walstechnologie i.c.m. de juiste borstel zorgt dit voor het beste resultaat.

Zit schrobmachine

EASY-Operation-bedieningsconcept

Logisch en gemakkelijk te begrijpen. Alle bedieningselementen zijn overzichtelijk opgesteld en bevinden zich binnen handbereik.

Zit schrobmachine

Robuuste, compacte bouwwijze

Voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Tevens zijn deze machines zeer compacte gebouwd om ook in kleine ruimtes goed te reinigen.

Zit schrobmachine

Bediening

De eenvoudige bediening zorgt voor een prettig gebruiksgemak. Door gebruik te maken van simpele symbolen is de machine makkelijk te bedienen.

Veel bestelde opties

Zwaailamp

Zwaailamp

De zwaailamp is een veel gekozen optie. Het zorgt ervoor dat de machine opvalt en dat voorkomt incidenten op de werkvloer.

Borstels

Borstels

De borstels van Karcher machines zijn heel makkelijk verwisselbaar. Voor elke toepassingen is een juiste borstel beschikbaar.

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher RM 776 is een uitermate actief reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van rubbersporen en markeringen.

Vergelijk modellen

Model Oppervlakteprestatie Werkbreedte Vuil opslag
B 250 R 8000 m2 1060 mm 250 L

Sterke punten Kärcher B 250 zit schrobmachine

Voorzien van het intelligente bedieningsconcept met kleurgecodeerde bedieningselementen, KIK-sleutelsysteem, EASY-Operation-schakelaars en de grote kleurendisplay waarop de reinigingsmodi kunnen worden ingesteld.

Voor optimale reinigings- en polijstresultaten kan de borstelsnelheid met FACT in 3 niveaus worden geregeld (Power, Whisper en Fine Clean). Terwijl het Auto-Fill-systeem de schoonwatertank bijzonder eenvoudig en snel vult, reduceert de gepatenteerde eco!efficiency-stand met een druk op de knop het water- en energieverbruik waardoor de looptijd van de krachtige accu (36V/630Ah) met nog eens 20 procent wordt verlengd. Desgewenst is ook een koppeling mogelijk met Kärcher Fleet, ons cloudgebaseerde systeem voor fleetmanagement. Daarmee kan de machine in realtime worden bewaakt om bijvoorbeeld de benutting te optimaliseren.