Zoek
Zit schrobmachine

Zit schrobmachine B200

  • Configureerbaar apparaat
  • Innovatief KIK-systeem
  • Energiezuinige eco!efficiency-stand
  • Eenvoudig in het gebruik
  • Automatisch vulsysteem
Korte termijn Lange termijn

Vraag een offerte aan voor de B200 (zit schrobmachine)

Zit schrobmachine

Vraag een verhuur offerte aan voor de B200 (zit schrobmachine)

Zit schrobmachine

Deze Zit schrobmachine leasen?

Zit schrobmachine

Innovatieve zit schrobmachine

De Kärcher B200 zitschrobmachine is voorzien van een ruime 200 liter tank. Dankzij het EASY-besturingssysteem is de machine eenvoudig te bedienen. De Efficiency-modus zorgt voor een zeer zuinig verbruik van de machine. Deze machine is efficiënt, innovatief en bespaart tijd door de automatische vulfunctie. 

Unieke eigenschappen

Zit schrobmachine

Borstelkop met disc- of walstechnologie

Voor elke toepassing is de juiste schrob technologie beschikbaar. Met de disc- of walstechnologie i.c.m. de juiste borstel zorgt dit voor het beste resultaat.

Zit schrobmachine

EASY-Operation-bedieningsconcept

Logisch en gemakkelijk te begrijpen. Alle bedieningselementen zijn overzichtelijk opgesteld en bevinden zich binnen handbereik.

Zit schrobmachine

Bediening

De eenvoudige bediening zorgt voor een prettig gebruiksgemak. Door gebruik te maken van simpele symbolen is de machine makkelijk te bedienen.

Zit schrobmachine

Stootbescherming

Stootbescherming beschermt de gevoelige delen van de borstel installatie. Dit voorkomt schade en stilstand.

Veel bestelde opties

Borstels

Borstels

De borstels van Karcher machines zijn heel makkelijk verwisselbaar. Voor elke toepassingen is een juiste borstel beschikbaar.

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher RM 776 is een uitermate actief reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van rubbersporen en markeringen.

Zwaailamp

Zwaailamp

De zwaailamp is een veel gekozen optie. Het zorgt ervoor dat de machine opvalt en dat voorkomt incidenten op de werkvloer.

Vergelijk modellen

Model Oppervlakteprestatie Werkbreedte Vuil opslag
B200 R 3800 m2 1060 mm 200 L

Sterke punten Kärcher B200 zit schrobmachine

De Kärcher B200 is voorzien van een 200 liter tank, efficiëntere roltechnologie, werkbreedte van 90 cm. De machine is uiterst eenvoudig te besturen dankzij het EASY-besturingssysteem, het grote kleurendisplay en de kleurgecodeerde bedieningselementen. De B 200 zit-schrobzuigmachine beschikt over werkbreedte van 90 cm.

Ook is de machine uitgerust met de beproefde rolborsteltechnologie en drie- niveauregeling van de borstelsnelheid (FEIT). De B200 machine, die op batterijen werkt, is compact en - dankzij de eco! Efficiency-modus - zeer zuinig. De machine is ideaal op het gebied van interieurreiniging op ruimtes tussen 2.500 en 7.000 m².

Dankzij het innovatieve KIK-sleutelsysteem is foutieve bediening door onbevoegde personen uitgesloten, terwijl een groot en duidelijk kleurendisplay de selectie van de opgeslagen reinigingsmodi vereenvoudigt. Met de automatische vulfunctie voor eenvoudig en tijdbesparend vullen van de 200 liter schoonwatertank, het tankspoelsysteem voor het hygiënisch spoelen van de vuilwatertank en het doseersysteem voor reinigingsmiddelen Dosis, wat een gelijkmatige en nauwkeurige dosering garandeert van het reinigingsmiddel kunnen ook verschillende handige functies worden geselecteerd als extra opties. De machine kan ook worden aangesloten op Kärcher Fleet, het webgebaseerde vlootbeheersysteem.