Zoek
Diensten

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Uw bedrijfsvoering en wensen staan bij ons voorop!

 

Voor een goed advies over intern transport bent u bij Heffiq aan het juiste adres. Uw bedrijfsvoering en uw wensen staan daarbij voorop. Het draait om de oplossingen die daarbij het beste passen. Pas op het tweede plan kijken we welk materieel zich daarvoor het beste leent en wat financieel het gunstigst voor u is: koop, huur, lease of een combinatie daarvan?

Analyse

Dat advies begint bij een analyse van uw dagelijkse operatie en van uw huidige vloot. Dat doen we op basis van uw activiteiten, visie en toekomstplannen. Bij voorkeur bezoeken we uw bedrijf om de bestaande situatie, de voorzieningen en het materieel te inventariseren.

Advies

Vervolgens krijgt u een uitgebreid en onderbouwd advies. Transparant en eerlijk. Onderdeel van het advies is een voorstel voor intern transportmaterieel. Afgestemd op uw bedrijfsprocessen, de te behandelen goederen, inrichting van het magazijn en buitenterrein, verwachte groei, aantal medewerkers en rekening houdend met uw wensen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Ook over de financiering kunt u rekenen op heldere informatie over de verschillende opties. Wilt u kopen, leasen of huren? We kunnen voor alle keuzes adviseren wat de best passende oplossing is.

Service en ondersteuning

Om optimaal gebruik te maken van uw intern transportmaterieel – nu en in de toekomst – kunt u gebruikmaken van onze complete service en ondersteuning. Onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar voor onderhoud en reparaties. Combineer het onderhoud met periodieke keuringen (Heffiq voert die uit onder BMWT-Keur). Dat vergroot de veiligheid en verlengt de levensduur.

Training en keuring

Voor het veilig werken met een heftruck of magazijntruck zijn goed opgeleide medewerkers nodig. Wij trainen uw chauffeurs. Praktisch en doelgericht. Onze trainers zijn BMWT-gecertificeerd. De opleidingen zorgen voor een veiliger werkomgeving en u kunt ermee aantonen dat u voldoet aan de verplichtingen uit de Arbo-regelgeving.

Heeft u vragen, of wilt u een vrijblijvende analyse en advies?
Bel ons of vul het contactformulier in. We zijn u graag van dienst!

 

Heeft u vragen, of wilt u een vrijblijvende analyse en advies?

Vul ons contactformulier in