LPG

Krachtige Hyster LPG heftrucks

Hyster LPG heftrucks hebben een reputatie van wereldklasse!

 

Hyster LPG heftrucks

Met Hyster LPG heftrucks bieden we een uitgebreide reeks modellen aan. Van standaard trucks uit de  UT-serie tot premium configuraties van de Fortens-serie. Onze heftrucks kenmerken zich door maximale inzet, productiviteit en eenvoudig onderhoud.

 

Ontdek onze Hyster LPG heftrucks. Krachtig, betrouwbaar en ontworpen voor topprestaties. Gemaakt voor veeleisende werkomgevingen. Hyster LPG heftrucks beschikken over een indrukwekkende hefcapaciteit tot 9 ton en een ergonomisch design voor comfortabele bediening. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen krachtige prestaties, nauwkeurige bediening en eenvoudig onderhoud. 


 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis sitesurvey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

 
 

Robuuste constructie 

Vertrouwen in prestaties en een langdurige inzet van de machine is een prioriteit. De Hyster LPG heftruck voldoet aan deze eis. Met een robuuste constructie en hoogwaardige materialen is deze heftruck gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. 

 

Brandstofefficiëntie voor kosteneffectiviteit 

Wij denken met u mee in het belang van kostenbeheersing. De Hyster LPG heftruck biedt niet alleen kracht, maar ook brandstofefficiëntie. Dit vertaalt zich in lagere operationele kosten en maximaliseert de total-cost-of-owndership op de lange termijn.

 

 

Heffiq & Hyster: een gouden combinatie

Heffiq is onafhankelijk dealer van Hyster. U benut zodoende van een optimale combinatie: de beste heftrucks en ongeëvenaarde service. 

Hoogste kwaliteit

Met Hyster hebben we de hoogste kwaliteit heftrucks in huis. Een A-merk dat zijn goede naam keer op keer bevestigd. Ook als het om elektrische heftrucks gaat.

Advies met meerwaarde

Profiteer van onze ervaring en expertise. We weten welke (elektrische) heftrucks in welke situatie het beste tot hun recht komen. .

Beste service

Regelmatig onderhoud, tijdige keuringen en snelle reparaties verhogen de inzetbaarheid en verlengen de levensduur van heftrucks. Heffiq kan het allemaal voor u verzorgen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Hij kent u en uw business. En is altijd bereikbaar. Voor vertrouwd advies en snelle oplossingen bij onverhoopte problemen.

 
 

Optimaal gebruik

In de competitieve wereld van heftrucks is het kiezen van de juiste heftruck van vitaal belang. Met de Hyster LPG heftruck investeert u niet alleen in apparatuur; u investeert in de toekomstige efficiëntie en winstgevendheid van uw werkomgeving. Neem vandaag nog de beslissing die het verschil maakt en ontgrendel de kracht van de Hyster LPG heftruck voor uw operaties.