Zoek
Schrobzuigmachine

Schrobzuigmachine B60

  • Instelbare borsteldruk
  • Energiezuinige eco!efficiency-stand
  • Eenvoudig in het gebruik
  • Toestel configureerbaar naar wens
  • Compact ontwerp
Korte termijn Lange termijn

Vraag een offerte aan voor de B60 (Schrobzuigmachine)

Schrobzuigmachine

Vraag een verhuur offerte aan voor de B60 (Schrobzuigmachine)

Schrobzuigmachine

Deze Schrobzuigmachine leasen?

Schrobzuigmachine

De Karcher B 60 W Bp schrobzuigmachine met walsborstels biedt een vlekkeloos reinigingsresultaat.

De B 60 W Bp walk-behind schrob-/zuigmachine is uitgerust met een borstelkop en walsborstels, instelbare borsteldruk, een werkbreedte van 55 of 65 cm, tractie en het KIK-systeem ter bescherming tegen oneigenlijk gebruik. De extra eco!efficiency-modus zorgt voor een langere levensduur van de batterij. Daarnaast is het deksel op de vuilwatertank uit te rusten met een automatisch spoelsysteem, en de schoonwatertank uit te rusten met een auto-fillfunctie om het toestel eenvoudig en snel te vullen met schoon water. Het optionele Dose-systeem is de ideale oplossing om reinigingsmiddelen correct te doseren. Dit toestel is naar wens te configureren, met andere woorden: beschikbaar in verschillende uitrustingen en met tal van opties (batterijen, werkbreedte, netstroom,...).

Unieke eigenschappen

Schrobzuigmachine

Borstelkop met disc- of walstechnologie

Voor elke toepassing is de juiste schrob technologie beschikbaar. Met de disc- of walstechnologie i.c.m. de juiste borstel zorgt dit voor het beste resultaat.

Schrobzuigmachine

Bediening

De eenvoudige bediening zorgt voor een prettig gebruiksgemak. Door gebruik te maken van simpele symbolen is de machine makkelijk te bedienen.

Schrobzuigmachine

EASY-Operation-bedieningsconcept

Logisch en gemakkelijk te begrijpen. Alle bedieningselementen zijn overzichtelijk opgesteld en bevinden zich binnen handbereik.

Schrobzuigmachine

Robuuste, compacte bouwwijze

Voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Tevens zijn deze machines zeer compacte gebouwd om ook in kleine ruimtes goed te reinigen.

Veel bestelde opties

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher RM 776 is een uitermate actief reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van rubbersporen en markeringen.

Borstels

Borstels

De borstels van Karcher machines zijn heel makkelijk verwisselbaar. Voor elke toepassingen is een juiste borstel beschikbaar.

Zwaailamp

Zwaailamp

De zwaailamp is een veel gekozen optie. Het zorgt ervoor dat de machine opvalt en dat voorkomt incidenten op de werkvloer.

Vergelijk modellen

Model Oppervlakteprestatie Werkbreedte Vuil opslag
B60W 2340 m2 850 mm 60 L