stapelaar

Meeloop en meerij stapelaars

Voor de meest veeleisende magazijntoepassingen

 

Hyster stapelaars

De serie stapelaars van Hyster bieden hoge prestaties, optimaal comfort voor de bestuurder en lage onderhoudskosten. De stapelaars worden ingezet in de meest veeleisende magazijntoepassingen.

Deze stapelaars zijn ergonomisch ontworpen voor een maximale productiviteit van de bestuurder bij het plaatsen van goederen op lage of middelhoge stellages.


 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis site survey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

 

Energie-efficiëntie voor lage operationele kosten 

Wij denken met u mee in het belang van kostenbeheersing. Het lage energieverbruik van Hyster stapelaars houdt de lopende bedrijfskosten onder controle. De Hyster elektrische heftrucks zijn ontworpen met een focus op energie-efficiëntie, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor het budget. Profiteer van lagere operationele kosten dankzij het intelligente energiemodi en geavanceerde batterijtechnologie. Kies voor duurzaamheid zonder concessies te doen aan prestaties.

Veiligheid boven alles, innovatieve technologieën 

Veiligheid is van het grootste belang in uw werkomgeving. Hyster stapelaars kunnen worden uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder slimme sensoren, remsystemen, verlichtingsopties en een ergonomische systemen. Bescherm niet alleen uw lading, maar ook uw medewerkers met de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid.

 
 

Heffiq & Hyster: een gouden combinatie

Heffiq is onafhankelijk dealer van Hyster. U benut zodoende van een optimale combinatie: de beste heftrucks en ongeëvenaarde service. 

Hoogste kwaliteit

Met Hyster hebben we de hoogste kwaliteit heftrucks in huis. Een A-merk dat zijn goede naam keer op keer bevestigd. Ook als het om elektrische heftrucks gaat.

Advies met meerwaarde

Profiteer van onze ervaring en expertise. We weten welke (elektrische) heftrucks in welke situatie het beste tot hun recht komen. .

Beste service

Regelmatig onderhoud, tijdige keuringen en snelle reparaties verhogen de inzetbaarheid en verlengen de levensduur van heftrucks. Heffiq kan het allemaal voor u verzorgen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Hij kent u en uw business. En is altijd bereikbaar. Voor vertrouwd advies en snelle oplossingen bij onverhoopte problemen.

 
 

Voor iedere toepassing

Hyster stapelaars passen zich naadloos aan uw werkomgeving aan . Met een breed scala aan unieke eigenschappen, opties en configuraties kunt u de stapelaar aanpassen aan de specifieke behoeften van het bedrijf.

Uw partner in productiviteit

Investeer in de toekomst met een Hyster stapelaar. Verhoog de efficiëntie, verlaag de operationele kosten en maximaliseer de veiligheid op de werkvloer. Ontdek de voordelen en geavanceerde technologieën van de Hyster trucks. Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ontvang vandaag nog een offerte voor de Hyster elektrische heftruck en ervaar de kracht van vooruitgang. 

 
 

Veelgestelde vragen stapelaars

De termen "palletwagen" en "pallettruck" worden vaak door elkaar gebruikt en verwijzen doorgaans naar hetzelfde soort voertuig. Beide termen beschrijven een handmatig of elektrisch aangedreven apparaat dat is ontworpen voor het verplaatsen van pallets met goederen binnen een magazijn of opslagruimte.

Over het algemeen wordt de term "palletwagen" of "pompwagen"vaker gebruikt voor de handmatige variant. Handmatige palletwagens worden voortbewogen door de operator, terwijl elektrische palletwagens een elektrische aandrijving hebben voor gemakkelijker manoeuvreren en het verplaatsen van zwaardere lasten.

Soms wordt de term "pallettruck" specifieker gebruikt om te verwijzen naar elektrisch aangedreven voertuigen. In de praktijk worden de termen echter vaak door elkaar gebruikt en kunnen ze naar dezelfde apparaten verwijzen, afhankelijk van de regionale terminologie en gebruiken.