Werken bij Heffiq

Groei jij met ons mee?

Samen bepalen wij het Heffiq succes!

 

Bouwen aan jouw succes en expertise

Samen werken we aan de optimale oplossing voor onze klanten en blijven we onszelf voortdurend ontwikkelen zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk! We beschikken daarom over een eigen Heffiq Academy Heffiq Academy waar we (nieuwe) collega’s trainen. In dit moderne en compleet uitgeruste kenniscentrum kan jij jouw kennis vergroten en nieuwe technieken en toepassingen eigen maken.

Zowel onze technische - als niet technische medewerkers kunnen aan de Heffiq Academy trainingen volgen. Naast de Heffiq Academy bieden we ook externe opleidings- en trainingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

 

Cultuur en kernwaarden

Bij Heffiq geloven wij in samenwerken voor een gemeenschappelijk doel en streven we naar het beste resultaat voor alle betrokken partijen. Onze waarden hebben we in ons ROUTE-model vastgelegd.  ROUTE is onze leidraad, waarin we onze gedeelde overtuigingen en principes hebben opgenomen.

Resultaat: We gaan voor het beste resultaat. Bij onze klanten, in de werkplaats, het magazijn en op kantoor.
Ondernemend: Ons primaire doel is om voor onze klanten op maat slim intern transport oplossingen realiseren met het best mogelijke advies en het best passende voorstel. 
Uniek: Wij zijn gedreven, betrokken en hebben passie voor techniek.
Team: We werken naar een gezamenlijk doel. Dat bereiken we onder andere door krachtige klantwaarden, onze communicatie, klantevents en ons gedrag.
Expertise: Doordat we ons al jarenlang in verschillende branches begeven, hebben we heel veel kennis en ervaring in huis. Ook zorgen we ervoor dat we voorop lopen in de nieuwste technieken en slimme intern transport oplossingen. 
 

Het onboardingsproces

Bij Heffiq streven we ernaar om nieuwe collega’s, een goede start binnen onze organisatie te bieden. Ons onboardingsproces is dan ook zo ontworpen om jou een vliegende start te garanderen.  

In de eerste weken van jouw dienstverband word jij minimaal één keer per week uitgenodigd voor een introductiedag aan de Heffiq Academy. Tijdens deze trainingssessies word je niet alleen meegenomen in de kernwaarden van ons bedrijf en onze producten, maar krijg je ook de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Jouw groei staat bij ons centraal. Daarom moedigen wij iedereen binnen onze organisatie aan om aan te geven waarin zij zich verder willen ontwikkelen. Bij Heffiq heb je niet alleen ruimte om te groeien, maar sta je ook zelf aan het roer van jouw professionele ontwikkeling.

 
 

Voordelen en arbeidsvoorwaarden

Werken bij Heffiq houdt in dat je opereert in een dynamische omgeving. Vol technische uitdagingen, hoge mate van zelfstandigheid en gedegen, professionele ondersteuning. Je werkgereedschap en aanvullende opleidingsmogelijkheden zijn op uitstekend niveau. Ook hebben we een mooi arbeidsvoorwaarden pakket!

Wat bieden wij jou?

De mogelijkheid om jezelf te onwikkelen
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Metalelektro
Veel vrije tijd met 27 verlofdagen en 13 ATV-dagen
Een uitstekende pensioenregeling bij het PME-pensioenfonds
Leuk en ambitieus team        

Bekijk de vacature voor functie specifieke arbeidsvoorwaarden

 
 

Bekijk onze blogs over de dagelijkse uitdagingen van onze werknemers

  • Enthousiast team
  • Volop ontwikkelmogelijkheden
  • Onze eigen Heffiq Academy