Zoek
Werken bij Heffiq

Samen bepalen we het Heffiq succes!

Versterk jij ons team?

 

Persoonlijke benadering

Heffiq groeit. Dat komt met name door de persoonlijke benadering naar onze klanten en de wil om slimme oplossingen te vinden en te blijven ontwikkelen en te verbeteren. We denken mee- en vooruit en zijn pas tevreden als alles tot in detail geregeld is.


Werken in dynamiek en techniek op hoog niveau

Werken bij Heffiq houdt in dat je opereert in een dynamische omgeving. Vol technische uitdagingen, hoge mate van zelfstandigheid en gedegen, professionele ondersteuning. Je werkgereedschap en aanvullende opleidingsmogelijkheden zijn op uitstekend niveau.


Onderscheidend en servicegericht

Heffiq heeft zich ontwikkeld als toonaangevende, betrouwbare en servicegerichte partner in de wereld van intern transport. Onze missie: ‘De interne logistiek van klanten garanderen door 24/7 klaar te staan met actuele kennis en inventieve oplossingen'. Dat maken we telkens weer waar! Het is niet voor niets dat steeds meer professionele technische mensen hun ‘thuis’ vinden bij de Heffiq organisatie. We zijn als team gedreven om door te ontwikkelen en te innoveren. Dat spreekt aan en boekt uitstekende resultaten. Bij onszelf, maar zeker ook bij onze klanten!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Kom eens langs en overtuig jezelf tijdens een vrijblijvend gesprek van de prima sfeer, teamspirit en je specifieke mogelijkheden bij Heffiq. Uiteraard gaan we discreet om met je getoonde interesse.