Zoek
Zit schrobmachine

Zit schrobmachine B300

  • Schrobben en vegen in slechts één bewerking
  • Zwenkbare zijbezems/zijschrobbers aan beide zijden van de machine
  • LPG of diesel motor
  • Geschikt voor zwaardere omstandigheden
  • Legen van het vuilreservoir kan zittend
Korte termijn Lange termijn

Vraag een offerte aan voor de B300 (zit schrobmachine)

Zit schrobmachine

Vraag een verhuur offerte aan voor de B300 (zit schrobmachine)

Zit schrobmachine

Deze Zit schrobmachine leasen?

Zit schrobmachine

Zit schrobmachine met een oppervlakteprestatie van maar liefst 16.000 m²/u

Bespaar tijd met deze krachtige Kärcher B300 zit schrobmachine. De machine is zeer effectief in het in één keer opvegen en zuigen van vuil. Inzetbaar voor grote oppervlakten met een oppervlakteprestatie tot 16.550 m²/u. Het verzamelde afval kan daarna zeer eenvoudig en comfortabel met de hooglediging worden afgevoerd.

Unieke eigenschappen

Zit schrobmachine

Bediening

De eenvoudige bediening zorgt voor een prettig gebruiksgemak. Door gebruik te maken van simpele symbolen is de machine makkelijk te bedienen.

Zit schrobmachine

Robuuste, compacte bouwwijze

Voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Tevens zijn deze machines zeer compacte gebouwd om ook in kleine ruimtes goed te reinigen.

Zit schrobmachine

EASY-Operation-bedieningsconcept

Logisch en gemakkelijk te begrijpen. Alle bedieningselementen zijn overzichtelijk opgesteld en bevinden zich binnen handbereik.

Veel bestelde opties

Zwaailamp

Zwaailamp

De zwaailamp is een veel gekozen optie. Het zorgt ervoor dat de machine opvalt en dat voorkomt incidenten op de werkvloer.

Borstels

Borstels

De borstels van Karcher machines zijn heel makkelijk verwisselbaar. Voor elke toepassingen is een juiste borstel beschikbaar.

Vergelijk modellen

Model Oppervlakteprestatie Werkbreedte Vuil opslag
B300R LPG 16000 m2 1440 mm 300 L
B300R Diesel 16000 m2 1440 mm 300 L

Sterke punten Kärcher B300 zit schrobmachine

De zijbezem aan de rechterzijde van de zit schrobmachine B 300 vergroot de werkbreedte tot een totale lengte van ca. 1350 millimeter. Door de verbrandingsmotor is de machine in staat voor het reinigen van grote oppervlakken. De zijbezems reinigen wanden tot aan de plint en in hoeken. Een extra grote walsborstel, een 300-liter watertank en de brede, gebogen zuigbalk zijn ideaal voor tijdbesparend en effectief vegen en schrobzuigen in een keer. Voor een oppervlakteprestatie tot 16.550 m²/u. Het verzamelde afval kan daarna zeer eenvoudig en comfortabel met de hooglediging worden afgevoerd. Daarnaast is de B 300 met het massief stalen frame ook geschikt voor zwaardere toepassingen.