Zoek
Meerij schrobzuigmachine

Meerij schrobzuigmachine B95

  • Hoge staande positie
  • Reinigingsmiddelendosering Dose
  • Innovatief KIK-systeem
  • Zeer wendbaar
  • Instelbare borstelcontactdruk
Korte termijn Lange termijn

Vraag een offerte aan voor de B95 (Meerij Schrobzuigmachine)

Meerij schrobzuigmachine

Vraag een verhuur offerte aan voor de B95 (Meerij Schrobzuigmachine)

Meerij schrobzuigmachine

Deze Meerij schrobzuigmachine leasen?

Meerij schrobzuigmachine

De B 95 RS is de step-on schrob-/zuigmachine van Kärcher. Met de 95L-tank de ideale oplossing om binnenruimtes van 1.200 tot 3.000 m² te reinigen.

Met de compacte B 95 RS step-on schrob-/zuigmachine ontmoeten de manoevreerbaarheid van een handgeleide machine en de snelheid van een ride-on machine elkaar in 1 toestel. Dankzij de kleine draaicirkel kan een grote oppervlakte gereinigd worden, zelfs in ruimtes met een ongebruikelijke vorm of indeling. Een perfect droge vloer achter de machine is mogelijk dankzij de bewegende zuigbalk. Het toestel is batterij-aangedreven, heeft een werkbreedte van 65 of 75 cm en kan uitgerust worden met zowel een walsborstel (inclusief veegfunctie) als een discborstel (ideaal voor gladdere oppervlakken). Zuigbalk, rubberlippen en borstels zijn in no time te vervangen. Door het verhoogde step-on platform heeft de gebruiker bovendien een uitstekend overzicht op de omgeving. Het comfort wordt nog vergroot dankzij de automatische verstelling van de borstelkop en zuigbalk, het grote LCD-display en de instelbare reinigingsprogramma's. Om nog maar te zwijgen over het KIK-systeem, de optionele detergentdosering Dose en de Auto-Fill-functie om de watertank efficiënt te vullen. Kortom, het ideale toestel voor BSC, Retail, Industrie, Openbare ruimte en Healthcare.

Unieke eigenschappen

Meerij schrobzuigmachine

Borstelkop met disc- of walstechnologie

Voor elke toepassing is de juiste schrob technologie beschikbaar. Met de disc- of walstechnologie i.c.m. de juiste borstel zorgt dit voor het beste resultaat.

Meerij schrobzuigmachine

Dose-systeem

Ingebouwd doseringssysteem voor een exacte en gelijkmatige dosering van het reinigingsmiddel (instelbaar tot 3%).

Meerij schrobzuigmachine

Robuuste, compacte bouwwijze

Voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Tevens zijn deze machines zeer compacte gebouwd om ook in kleine ruimtes goed te reinigen.

Meerij schrobzuigmachine

Bediening

De eenvoudige bediening zorgt voor een prettig gebruiksgemak. Door gebruik te maken van simpele symbolen is de machine makkelijk te bedienen.

Veel bestelde opties

Borstels

Borstels

De borstels van Karcher machines zijn heel makkelijk verwisselbaar. Voor elke toepassingen is een juiste borstel beschikbaar.

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher RM 776 is een uitermate actief reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van rubbersporen en markeringen.

Vergelijk modellen

Model Oppervlakteprestatie Werkbreedte Vuil opslag
B95 1950 m2 940 mm 95 L