Zoek
Zit veegmachine

Zit veegmachine KM 85-50

  • Geïntegreerd Homebase-systeem en opbergvakken
  • Compacte bouwwijze voor maximale wendbaarheid
  • Toerentalregeling van de zijbezems
  • Eenvoudig bedieningsconcept
  • Uitwijkende zijbezem
Korte termijn Lange termijn

Vraag een offerte aan voor de KM85 (zit veeg)

Zit veegmachine

Vraag een verhuur offerte aan voor de KM85 (zit veeg)

Zit veegmachine

Deze Zit veegmachine leasen?

Zit veegmachine

De zit veegmachine KM 85/50 R is zeer wendbaar en levert een hoge oppervlakteprestatie.

De KM 85/50 is het instapmodel van Kärcher zitveegmachines. Deze machine maakt indruk met de uitstekende uitrusting voor een zit-veegzuigmachine in deze prijsklasse.

Unieke eigenschappen

Zit veegmachine

Bediening

De eenvoudige bediening zorgt voor een prettig gebruiksgemak. Door gebruik te maken van simpele symbolen is de machine makkelijk te bedienen.

Zit veegmachine

Filterreiniging

Bijzonder doeltreffende filterreiniging voor constant stofvrij werken. Compacte filtermaat met lange levensduur. Gemakkelijk toegankelijk filter.

Zit veegmachine

Robuuste, compacte bouwwijze

Voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Tevens zijn deze machines zeer compacte gebouwd om ook in kleine ruimtes goed te reinigen.

Zit veegmachine

Slim vuilreservoir

2 reservoirs die eenvoudig en veilig geleegd kunnen worden. Vuilreservoirs zonder opstaande randen kunnen volledig geleegd worden. Wieltjes op het reservoir om het veeggoed eenvoudiger te legen.

Veel bestelde opties

Borstels

Borstels

De borstels van Karcher machines zijn heel makkelijk verwisselbaar. Voor elke toepassingen is een juiste borstel beschikbaar.

Zwaailamp

Zwaailamp

De zwaailamp is een veel gekozen optie. Het zorgt ervoor dat de machine opvalt en dat voorkomt incidenten op de werkvloer.

Vergelijk modellen

Model Oppervlakteprestatie Werkbreedte Vuil opslag
KM85/50 6510 m2 850 mm 50 L

Sterke punten Kärcher KM 85-50 zit veegmachine

De accu en oplader zijn net zo standaard als de uitwijkende zijbezem met toerentalregeling, het grote stoffilter voor stofvrij werken of de van buiten zichtbare indicatie van de slijtage van de hoofdbezem.

De zeer compacte bouwwijze maakt de machine wendbaar en daardoor uiterst geschikt als de ruimte beperkt is of vol staat met meubilair. Andere goede punten zijn de hoge oppervlakteprestatie voor binnen en buiten en de uitzonderlijk eenvoudige bediening.

Onderhoud zoals het vervangen van de hoofdveegwals, kan zonder gereedschap worden uitgevoerd. De pendelend opgehangen wals hoeft nooit te worden bijgesteld en verwijdert vuil toch restloos, ook bij oneffenheden. De kap van de machine kan wijd open zodat ook de inwendige onderdelen makkelijk zonder gereedschap bereikbaar zijn. De operator reinigt het stoffilter comfortabel vanuit zijn of haar stoel. Handig is ook het geïntegreerde Home-Base-systeem waarin extra hulpmiddelen kunnen worden meegenomen.