Zoek
Elektrisch

Hyster elektrische heftrucks

Bekijk onze compacte en duurzame elektrische Hyster heftrucks

 

Hyster elektrische heftrucks

Zoekt u voor uw intern transport de oplossingen die productiviteit verhoogt en de operationele kosten verlaagd? Met de Hyster elektrische heftruck haalt u de combinatie van efficiëntie en betrouwbaarheid in huis. Ontdek waarom onze elektrische heftrucks de perfecte keuze is voor uw toepassing.

Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen bent u verzekerd van consistente prestaties, zelfs in de meest veeleisende werkomgevingen. Onze elektrische heftrucks zijn gebouwd voor langdurig en intensief gebruik, wat resulteert in maximale uptime en minimale stilstand. Onze elektrische heftrucks zijn verkrijgbaar met lithium-ion en loodzuurbatterijen. 


 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis sitesurvey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?


Energie-efficiëntie voor lage operationele kosten

Wij denken met u mee in het belang van kostenbeheersing. De Hyster elektrische heftrucks zijn ontworpen met een focus op energie-efficiëntie, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je budget. Profiteer van lagere operationele kosten dankzij het intelligente energiemodi en geavanceerde batterijtechnologie. Kies voor duurzaamheid zonder concessies te doen aan prestaties.
 

Veiligheid boven alles, innovatieve technologieën 

Veiligheid is van het grootste belang in uw werkomgeving. Hyster elektrische heftrucks kunnen worden uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder slimme sensoren, remsystemen, verlichtingsopties en een ergonomisch cabine. Bescherm niet alleen je lading, maar ook je medewerkers met de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid.

 

Heffiq & Hyster: een gouden combinatie

Heffiq is onafhankelijk dealer van Hyster. U benut zodoende van een optimale combinatie: de beste heftrucks en ongeëvenaarde service. 

Hoogste kwaliteit

Met Hyster hebben we de hoogste kwaliteit heftrucks in huis. Een A-merk dat zijn goede naam keer op keer bevestigd. Ook als het om elektrische heftrucks gaat.

Advies met meerwaarde

Profiteer van onze ervaring en expertise. We weten welke (elektrische) heftrucks in welke situatie het beste tot hun recht komen. .

Beste service

Regelmatig onderhoud, tijdige keuringen en snelle reparaties verhogen de inzetbaarheid en verlengen de levensduur van heftrucks. Heffiq kan het allemaal voor u verzorgen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Hij kent u en uw business. En is altijd bereikbaar. Voor vertrouwd advies en snelle oplossingen bij onverhoopte problemen.


Voor iedere toepassing

Hyster elektrische heftrucks passen zich naadloos aan diverse toepassingen aan . Met een breed scala aan unieke eigenschappen, opties en configuraties kunt u de heftruck aanpassen uw specifieke behoeften van het bedrijf.

Uw partner in productiviteit

Investeer in de toekomst met een Hyster elektrische heftruck. Verhoog de efficiëntie, verlaag de operationele kosten en maximaliseer de veiligheid op de werkvloer. Ontdek de voordelen en geavanceerde technologieën van de Hyster heftrucks. Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ontvang vandaag nog een offerte voor de Hyster elektrische heftruck en ervaar de kracht van vooruitgang. 


 

Veelgestelde vragen over Elektrische heftrucks

Een heftruck is een industriële machine ontworpen voor het tillen en verplaatsen van zware ladingen. De machine heeft een aandrijfsysteem, vaak elektrisch of op basis van verbrandingsmotoren, en een stuurinrichting vergelijkbaar met een auto. Het hefmechanisme bestaat uit een mast met hydraulische cilinders, waarmee de lading verticaal kan worden opgetild of verlaagd. Aan de voorkant van de heftruck bevinden zich vorken, lange metalen armen waarmee de lading wordt ondersteund. De bestuurder bedient de machine met bedieningselementen in de cabine om de hef- en daalbewegingen, evenals andere functies, te regelen. Het begrip van het lastzwaartepunt is cruciaal voor stabiliteit. Veiligheidsvoorzieningen, zoals sensoren en alarmsystemen, worden vaak toegevoegd om het veilige gebruik van heftrucks te waarborgen. Training in heftruckbediening is essentieel om ongelukken te voorkomen.

Ja, in Nederland is het keuren van heftrucks verplicht. Volgens de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) moeten arbeidsmiddelen, waaronder heftrucks, periodiek worden gekeurd om de veiligheid te waarborgen. De keuring moet worden uitgevoerd door een deskundige keurmeester. De frequentie van de keuring hangt af van het type heftruck, de intensiteit van het gebruik en de risico's die ermee samenhangen.

In de praktijk wordt vaak een jaarlijkse keuring aanbevolen, maar dit kan variëren. Naast de periodieke keuring is het belangrijk dat heftrucks regelmatig worden onderhouden en dat eventuele gebreken snel worden verholpen. Een goed onderhouds- en keuringsprogramma draagt bij aan een veilige werkomgeving en helpt om ongevallen en schade te voorkomen. Werkgevers hebben de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat heftrucks voldoen aan de wettelijke keuringsvereisten.

Een heftruck laadstation is een specifieke locatie of installatie waar heftruckbatterijen worden opgeladen. Deze laadstations zijn ontworpen om een efficiënte en veilige oplaadinfrastructuur te bieden voor de batterijen die worden gebruikt in elektrisch aangedreven heftrucks. Het laadstation bestaat meestal uit oplaadapparatuur, zoals laders en aansluitingen, en kan worden geïntegreerd in het magazijn- of productieomgeving waar heftrucks opereren.

Deze stations zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat heftrucks altijd voldoende opgeladen zijn voor hun taken. Ze kunnen variëren in complexiteit, afhankelijk van het aantal heftrucks dat moet worden opgeladen en de energiebehoefte van de gebruikte batterijen. Moderne heftruck laadstations kunnen vaak voorzien zijn van geavanceerde functies, zoals automatische laders, die het oplaadproces optimaliseren en de levensduur van de batterijen verlengen. Het correct beheren van laadstations draagt bij aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van het heftruckpark.

Loodzuurbatterijen en lithium-ionbatterijen verschillen aanzienlijk in samenstelling, prestaties en toepassingen als energiebronnen voor heftrucks. Loodzuurbatterijen zijn traditionele, zware batterijen die loodplaten en een elektrolyt op basis van zwavelzuur bevatten. Ze zijn relatief goedkoper, maar hebben een beperkte levensduur, langere laadtijden en vereisen regelmatig onderhoud, zoals water bijvullen.

Aan de andere kant zijn lithium-ionbatterijen lichter, hebben een hogere energiedichtheid en bieden een langere levensduur. Ze hebben kortere laadtijden,  mogen tussentijds worden opgeladen, zijn onderhoudsvrij en hebben een hoger rendement. Hoewel lithium-ionbatterijen duurder zijn in de aanschaf, kunnen ze kostenefficiënter zijn op de lange termijn door hun betere prestaties, lagere operationele kosten en verminderde downtime. Het juiste type batterij hangt af van de specifieke eisen en het gebruik van de heftruck.