Zoek
elektrisch

Hyster Elektrische heftrucks

Bekijk onze compacte en duurzame elektrische Hyster heftrucks

 

Elektrische heftrucks

Een groot voordeel van een driewiel elektrische heftruck  is de compactheid van de truck. Hierdoor hebben deze trucks een kortere draaicirkel. Ideaal dus, waar de ruimte beperkt is. Ook zijn de heftrucks erg makkelijk in onderhoud.

Een Hyster vierwiel elektrische heftruck is ontworpen om uw lasten te verlichten. De combinatie van productiviteit, energiezuinigheid en service toegankelijkheid beperkt stilstand in uw operatie tot een minimum. De superieure ergonomie verlicht ook de lasten van uw chauffeurs.

 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar

Heffiq & Hyster: een gouden combinatie

Heffiq is onafhankelijk dealer van Hyster. U benut zodoende van een optimale combinatie: de beste heftrucks en ongeëvenaarde service. 

Hoogste kwaliteit

Met Hyster hebben we de hoogste kwaliteit heftrucks in huis. Een A-merk dat zijn goede naam keer op keer bevestigd. Ook als het om elektrische heftrucks gaat.

Advies met meerwaarde

Profiteer van onze ervaring en expertise. We weten welke (elektrische) heftrucks in welke situatie het beste tot hun recht komen. .

Beste service

Regelmatig onderhoud, tijdige keuringen en snelle reparaties verhogen de inzetbaarheid en verlengen de levensduur van heftrucks. Heffiq kan het allemaal voor u verzorgen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Hij kent u en uw business. En is altijd bereikbaar. Voor vertrouwd advies en snelle oplossingen bij onverhoopte problemen.