Zoek
Diesel

Toonaagevende diesel heftrucks

Ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen.

 

Hyster diesel heftrucks

Met Hyster Diesel heftrucks bieden we een complete serie. Van standaard modellen van de UT-serie tot de premium configuraties van de krachtige Fortens-serie. Deze toonaangevende heftrucks beschikken over de unieke Hyster DuraMatch™-transmissie die de productiviteit van de bestuurder verbetert en de kosten gedurende de levensduur verlaagt. De heftrucks kenmerken zich door uitstekende wendbaarheid, maximale productiviteit en eenvoudig onderhoud.

 

 Hyster diesel heftrucks bieden indrukwekkende hefvermogens en wendbaarheid. Het ergonomisch ontwerp zorgt voor comfortabele bediening. Ontdek de kracht en veelzijdigheid van Hyster diesel heftrucks.  Een investering die klaar staat om uw logistieke processen naar nieuwe hoogten te tillen.


 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis sitesurvey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

 
 

Hoogwaardig

Een slimme investering houdt rekening met de toekomst. De Hyster Diesel Heftruck is gebouwd met een robuuste constructie en hoogwaardige materialen, waardoor deze bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Dit garandeert een langdurig gebruik en minimaliseert downtime. 

 
 

Ongeëvenaarde kracht en prestaties 

Hyster Diesel Heftrucks staan bekend om hun indrukwekkende hefvermogens en ongeëvenaarde prestaties. Deze machines bieden de kracht die nodig is om zware lasten moeiteloos te verplaatsen, waardoor uw productiviteit aanzienlijk toeneemt. 

 
 

Heffiq & Hyster: een gouden combinatie

Heffiq is onafhankelijk dealer van Hyster. U benut zodoende van een optimale combinatie: de beste heftrucks en ongeëvenaarde service. 

Hoogste kwaliteit

Met Hyster hebben we de hoogste kwaliteit heftrucks in huis. Een A-merk dat zijn goede naam keer op keer bevestigd. Ook als het om elektrische heftrucks gaat.

Advies met meerwaarde

Profiteer van onze ervaring en expertise. We weten welke (elektrische) heftrucks in welke situatie het beste tot hun recht komen. .

Beste service

Regelmatig onderhoud, tijdige keuringen en snelle reparaties verhogen de inzetbaarheid en verlengen de levensduur van heftrucks. Heffiq kan het allemaal voor u verzorgen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Hij kent u en uw business. En is altijd bereikbaar. Voor vertrouwd advies en snelle oplossingen bij onverhoopte problemen.

 
 

Kosteneffectiviteit 

 De efficiënte dieselmotor verzekert een zuinig brandstofverbruik, terwijl een langdurige inzet en onderhoudsgemak de operationele kosten minimaliseren. Investeer in een Hyster diesel heftruck en maximaliseer niet alleen uw hefcapaciteit, maar ook de financiële efficiëntie van uw logistieke activiteiten.

 
 

Veelgestelde vragen

Een heftruck is een industriële machine ontworpen voor het tillen en verplaatsen van zware ladingen. De machine heeft een aandrijfsysteem, vaak elektrisch of op basis van verbrandingsmotoren, en een stuurinrichting vergelijkbaar met een auto. Het hefmechanisme bestaat uit een mast met hydraulische cilinders, waarmee de lading verticaal kan worden opgetild of verlaagd. Aan de voorkant van de heftruck bevinden zich vorken, lange metalen armen waarmee de lading wordt ondersteund. De bestuurder bedient de machine met bedieningselementen in de cabine om de hef- en daalbewegingen, evenals andere functies, te regelen. Het begrip van het lastzwaartepunt is cruciaal voor stabiliteit. Veiligheidsvoorzieningen, zoals sensoren en alarmsystemen, worden vaak toegevoegd om het veilige gebruik van heftrucks te waarborgen. Training in heftruckbediening is essentieel om ongelukken te voorkomen.

Er zijn diverse soorten heftrucks ontworpen voor verschillende toepassingen. Vorkheftrucks, met hun karakteristieke vorken, tillen en verplaatsen pallets. Reachtrucks zijn geschikt voor smalle gangpaden in magazijnen en hebben uitschuifbare vorken. Elektrische heftrucks, aangedreven door elektriciteit, zijn ideaal voor binnenwerkzaamheden vanwege hun schone werking. Verreikers, met telescopische armen, tillen zware ladingen op hoogte en zijn nuttig in de bouw en landbouw. Zijladers zijn ontworpen voor lange ladingen, terwijl orderpickers worden gebruikt voor het verzamelen van goederen van verschillende niveaus in magazijnen. Ruwe terreinheftrucks zijn geschikt voor ongelijk terrein, zoals bouwplaatsen. Pallettrucks verplaatsen pallets op korte afstanden, compacte heftrucks zijn klein en geschikt voor krappe ruimtes, en automatische geleide voertuigen (AGV's) zijn autonome, zelfrijdende heftrucks voor geautomatiseerde goederenverplaatsing in magazijnen. De keuze hangt af van specifieke toepassingen en omgevingsfactoren.