Voeding

Wat is uw logistieke uitdaging?

Onze intelligente oplossingen voor de voedselindustrie

 

Heftrucks en magazijntrucks voor de voedselindustrie

In de keten van de voedingsmiddelenbranche gaan integratie, schaalvergroting en consolidatie onverminderd door. Dit leidt tot toenemende concurrentie, met name op prijs. Daar hebben de producenten mee te maken, maar ook de specialisten in de fooddistributie, zowel voor droge als koel- en vrieslogistiek. De supermarktketens hebben een sterke positie en beheersen intussen een groter aandeel van de supply chain.

 

Intelligente oplossingen

Voor alle schakels – van boer en kweker via producent, handel en distributie tot en met de retail, horeca en foodservice – is één aspect nog belangrijker dan de prijs: voedselveiligheid. Daarvoor moeten ook vervoer en overslag secuur volgens de regels en voorschriften (HACCP) worden uitgevoerd. Onderweg, aan het dock, in het distributiecentrum en in het magazijn.

Slimme, naadloos aansluitende logistieke procedures zijn alleen mogelijk dankzij goede en betrouwbare interne transportmiddelen. Die te allen tijde beschikbaar en optimaal inzetbaar zijn en ook bij (seizoens)pieken, verkoopacties en marketingcampagnes, evenementen en festivals.

 

Kennis van de voedselindustrie

Heffiq begrijpt de hoge eisen aan de (interne) logistiek van voedingsmiddelen. Op verzoek van en samen met klanten uit deze branche hebben we tal van intelligente oplossingen bedacht, die door heel het land dagelijks worden toegepast. Door onze ervaring weten we wat werkt – en wat niet! Van die kennis laten we ook u graag profiteren…

 
 

Weten wat Heffiq voor u kan betekenen?

3 redenen om nu een afspraak te maken

3 redenen om dit nu te doen:

  • Direct contact met echte experts
  • Geheel vrijblijvende sitesurvey
  • Op maat gemaakt advies

Een afspraak

Voor een passend advies?

Onze topproducten voor de voeding industrie