Zoek
Schrobzuigmachine

Schrobzuigmachine B80

  • Instelbare borsteldruk
  • Energiezuinige eco!efficiency-stand
  • Eenvoudig in het gebruik
  • Toestel configureerbaar naar wens
  • Compact ontwerp
Korte termijn Lange termijn

Vraag een offerte aan voor de B80 (schrobzuigmachine)

Schrobzuigmachine

Vraag een verhuur offerte aan voor de B80 (schrobzuigmachine)

Schrobzuigmachine

Deze Schrobzuigmachine leasen?

Schrobzuigmachine

Deze Karcher B80W Handgeleide schrobzuigmachine (80 l) is ideaal voor oppervlakken van 1.500 tot 3.000 m².

B 80 W Bp schrob-/zuigmachine voor verschillende soorten batterijen (24 V, 170-240 Ah). Met borstelkop en discborstels, systeem om de zuigbalk volledig automatisch te laten zakken en op te tillen, werkbreedte van 75 cm, groot lcd-kleurenscherm, aandrijving en KIK-sleutelsysteem als beveiliging tegen verkeerd gebruik. Extra functie: de eco!efficiency-stand verlengt de gebruiksduur van de batterij, tankspoelsysteem voor de automatische reiniging van het vuilwaterreservoir zonder terugspatten en automatische vulfunctie voor het gemakkelijk vullen van het waterreservoir. Tip: configuratievoorbeeld. Deze machine is verkrijgbaar met een groot aantal verschillende voorzieningen en functies, bv. verschillende batterijen, versie met kabel, Dose-reinigingsmiddeldoseersysteem of een werkbreedte van 55 cm.

Unieke eigenschappen

Schrobzuigmachine

Bediening

De eenvoudige bediening zorgt voor een prettig gebruiksgemak. Door gebruik te maken van simpele symbolen is de machine makkelijk te bedienen.

Schrobzuigmachine

Borstelkop met disc- of walstechnologie

Voor elke toepassing is de juiste schrob technologie beschikbaar. Met de disc- of walstechnologie i.c.m. de juiste borstel zorgt dit voor het beste resultaat.

Schrobzuigmachine

EASY-Operation-bedieningsconcept

Logisch en gemakkelijk te begrijpen. Alle bedieningselementen zijn overzichtelijk opgesteld en bevinden zich binnen handbereik.

Schrobzuigmachine

Robuuste, compacte bouwwijze

Voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Tevens zijn deze machines zeer compacte gebouwd om ook in kleine ruimtes goed te reinigen.

Veel bestelde opties

Borstels

Borstels

De borstels van Karcher machines zijn heel makkelijk verwisselbaar. Voor elke toepassingen is een juiste borstel beschikbaar.

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher RM 776 is een uitermate actief reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van rubbersporen en markeringen.

Vergelijk modellen

Model Oppervlakteprestatie Werkbreedte Vuil opslag
B80W 2700 m2 940 mm 80 L