Zoek
Chemie

Efficiency, veiligheid en minimale uitstoot

Wij denken met u me voor efficiënte processen in de chemische industrie

 

Heftruck en magazijntruck oplossingen in de chemische industrie

De chemische industrie is zeer divers. Ook de producten worden voor uiteenlopende toepassingen gebruikt. Chemie is overal, ook in ons dagelijks leven. Zichtbaar en onzichtbaar. Van de verf op de muur tot de kunststof in de smartphone, van cosmetica tot de elektriciteits- en internetkabels in de grond.

 

 

 

 

 

Voor de producenten in deze sector geldt dat de concurrentie hevig en wereldwijd is. Dat dwingt zowel de multinationals als kleine gespecialiseerde fabrikanten en toeleveranciers tot focus op de kosten: door operationele optimalisatie van hun eigen processen en efficiency van transport.

Ook de inzet van de interne transportvloot vraagt voortdurend om een kritische benadering: kan het goedkoper, sneller, efficiënter, met minder schade en minder incidenten? Veiligheid speelt uiteraard een grote rol, zeker doordat het vaak gaat om kostbare en schadelijke stoffen.

 

Wet en regelgeving

Maar ook de uitstoot van de interne transportmiddelen staat in de schijnwerpers. Aangezien de chemische industrie, mede onder druk van wet- en regelgeving, volop investeert in schonere productieprocessen, zijn de bedrijven ook op andere terreinen vooruitstrevend. Bijvoorbeeld als het gaat om hun carbon footprint.

Heffiq beschikt over een snel groeiend aanbod van passende, duurzame trucks. We ondersteunen en adviseren bedrijven uit de chemische industrie en hun logistieke dienstverleners met maatwerk: het juiste materieel voor hun specifieke activiteiten, met speciale aandacht voor efficiëntie, veiligheid en minimale uitstoot.

 

 

 

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Direct contact met echte experts
  • Geheel vrijblijvende sitesurvey
  • Op maat gemaakt advies

Een afspraak

Voor een passend advies?

Topproducten voor de chemische industrie