Zoek
Schrobzuigmachine

Schrobzuigmachine BD80

  • Zuigbalk en borstelkop zijn van hoogwaardig aluminium
  • Borsteldruk instelbaar in 2 standen
  • Efficiënte en krachtige 300 watt-motor
  • Uitstekende prijs-prestatieverhouding
Korte termijn Lange termijn

Vraag een offerte aan voor de BD80 (Schrobzuigmachine)

Schrobzuigmachine

Vraag een verhuur offerte aan voor de BD80 (Schrobzuigmachine)

Schrobzuigmachine

Deze Schrobzuigmachine leasen?

Schrobzuigmachine

Deze Karcher schrobzuigmachine BD 80/100W is met een werkbreedte van 80 cm en een 100 liter tank ideaal voor lange werktijden.

Onze handgeleide walk-behind schrob-/zuigmachine BD 80/100 W Bp Pack Classic is niet alleen uitgerust met een zeer krachtige accu, ook de bijbehorende acculader wordt standaard meegeleverd. Om ook onder de meest zware omstandigheden goed te blijven functioneren zijn de onderdelen die extra zwaar belast worden, zoals de discborstelkop en de zuigbalken, gemaakt van massief spuitgiet-aluminium. De krachtige tractie-aandrijving, die ook hellingen moeiteloos weet te overwinnen, het uitstekende overzicht evenals de eenvoudige bediening maken de machine uiterst gebruiksvriendelijk. Met een werkbreedte van 80 centimeter, 100 liter tankinhoud en een traploos instelbare transport- en reinigingssnelheid van max. 5 km/u, maken oppervlakteprestaties tot wel 4.800 m² per uur mogelijk. Is er op dat moment ook zeer sterke vervuiling te verwijderen, dan kan de borsteldruk handmatig worden aangepast van 40 tot 68 kilogram. Het meenemen van extra reinigingsuitrusting is met de Home-Base-Adapter geen enkel probleem.

Unieke eigenschappen

Schrobzuigmachine

Bediening

De eenvoudige bediening zorgt voor een prettig gebruiksgemak. Door gebruik te maken van simpele symbolen is de machine makkelijk te bedienen.

Schrobzuigmachine

Robuuste, compacte bouwwijze

Voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Tevens zijn deze machines zeer compacte gebouwd om ook in kleine ruimtes goed te reinigen.

Schrobzuigmachine

Borstelkop met disc- of walstechnologie

Voor elke toepassing is de juiste schrob technologie beschikbaar. Met de disc- of walstechnologie i.c.m. de juiste borstel zorgt dit voor het beste resultaat.

Veel bestelde opties

Borstels

Borstels

De borstels van Karcher machines zijn heel makkelijk verwisselbaar. Voor elke toepassingen is een juiste borstel beschikbaar.

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher RM 776 is een uitermate actief reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van rubbersporen en markeringen.

Vergelijk modellen

Model Oppervlakteprestatie Werkbreedte Vuil opslag
BD80/100 1944 m2 1090 mm 100 L