Heffiq Academy

Heffiq Academy

Voor de opleiding en training van onze medewerkers beschikken we over onze eigen Heffiq Academy

 

Maak kennis met de Heffiq Academy

Heffiq vindt de ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk. Voor het opleiden en trainen van onze (nieuwe) collega’s beschikken we over onze eigen Heffiq Academy. In dit moderne en compleet uitgeruste kenniscentrum kan iedereen zijn kennis vergroten en zich nieuwe technieken en toepassingen eigen maken.

Uitbreiding en verdieping van kennis

De Heffiq Academy beschikt over een theorieruimte die voorzien is van de modernste (digitale) hulp- en leermiddelen en een goed geoutilleerd praktijklokaal waar wordt geoefend en getraind.

Zowel onze technische - als overige medewerkers kunnen aan de Heffiq Academy trainingen volgen. Op deze manier bouwen we samen aan de uitbreiding en verdieping van onze kennis binnen Heffiq en brengen we de service en het advies aan klanten naar een hoger peil.

Nominatie leerbedrijf van 2024

Heffiq Academy is genomineerd voor beste leerbedrijf 2024. We zijn heel blij met deze nominatie en buitengewoon trots dat een werkleven lang leren bij Heffiq mogelijk is. Dit mede door de professionele invulling en bevlogenheid van onze trainers Kees van Duren en Tom Stoel.