Zwaar

Voor het zware werk!

Onze zware heftrucks zijn ontworpen voor de meest uitdagende werkzaamheden. 

 

Zware heftrucks

Hyster en Carer elektrische heftrucks, zijn ontworpen voor de meest uitdagende en krachtige werkzaamheden. Deze trucks zijn geschikt voor extreme hefwerkzaamheden voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze zware heftrucks kunnen geheel naar uw wensen worden aangepast met diverse opties en instellingen.

 

Ons aanbod zware heftrucks bestaat uit zware Hyster diesel heftrucks met een hefcapaciteit tot 48 ton. Ook beschikt ons Hyster assortiment over zware elektrische heftrucks varierend van 10-18 ton hefcapaciteit. Het aanbod Carer heftrucks is beschikbaar met een hefcapaciteit tot 20 ton. 


 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis sitesurvey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

 

Innovatief 

Profiteer van de nieuwste technologische innovaties in de industrie. Onze zware heftrucks zijn uitgerust met geavanceerde controlesystemen, waardoor bediening intuïtief en efficiënt is.

 

Robuust Ontwerp

Onze zware heftrucks zijn ontworpen voor de meest veeleisende omgevingen. Het robuuste chassis en duurzame materialen zorgen voor een langdurige en betrouwbare prestatie in zwaarste industriële omstandigheden.

 
 

Heffiq & Hyster: een gouden combinatie

Heffiq is onafhankelijk dealer van Hyster. U benut zodoende van een optimale combinatie: de beste heftrucks en ongeëvenaarde service. 

Hoogste kwaliteit

Met Hyster hebben we de hoogste kwaliteit heftrucks in huis. Een A-merk dat zijn goede naam keer op keer bevestigd. Ook als het om elektrische heftrucks gaat.

Advies met meerwaarde

Profiteer van onze ervaring en expertise. We weten welke (elektrische) heftrucks in welke situatie het beste tot hun recht komen. .

Beste service

Regelmatig onderhoud, tijdige keuringen en snelle reparaties verhogen de inzetbaarheid en verlengen de levensduur van heftrucks. Heffiq kan het allemaal voor u verzorgen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Hij kent u en uw business. En is altijd bereikbaar. Voor vertrouwd advies en snelle oplossingen bij onverhoopte problemen.

 

Veelgestelde vragen zware heftrucks

Loodzuurbatterijen en lithium-ionbatterijen verschillen aanzienlijk in samenstelling, prestaties en toepassingen als energiebronnen voor heftrucks. Loodzuurbatterijen zijn traditionele, zware batterijen die loodplaten en een elektrolyt op basis van zwavelzuur bevatten. Ze zijn relatief goedkoper, maar hebben een beperkte levensduur, langere laadtijden en vereisen regelmatig onderhoud, zoals water bijvullen.

Aan de andere kant zijn lithium-ionbatterijen lichter, hebben een hogere energiedichtheid en bieden een langere levensduur. Ze hebben kortere laadtijden,  mogen tussentijds worden opgeladen, zijn onderhoudsvrij en hebben een hoger rendement. Hoewel lithium-ionbatterijen duurder zijn in de aanschaf, kunnen ze kostenefficiënter zijn op de lange termijn door hun betere prestaties, lagere operationele kosten en verminderde downtime. Het juiste type batterij hangt af van de specifieke eisen en het gebruik van de heftruck.

Een heftruck is een industriële machine die wordt gebruikt voor het verplaatsen en heffen van zware ladingen. Het belangrijkste kenmerk van een heftruck is het hefmechanisme, dat wordt geleid door de vorken aan de voorzijde van de truck. Deze vorken kunnen onder een pallet of lading worden geschoven, waarna de heftruck de lading omhoog tilt, zodat deze gemakkelijk kan worden verplaatst of in een stelling kunnen worden gezet. 

Heftrucks worden veel gebruikt in magazijnen, distributiecentra, fabrieken en andere industriële omgevingen om goederen efficiënt te verplaatsen en op te slaan. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Afhankelijk van het type heftruck en de aard van het werk dat moet worden uitgevoerd.

Er zijn verschillende soorten heftrucks, waaronder elektrische heftrucks, diesel heftrucks en LPG-heftrucks, containerheftrucks, reachstackers, elk met hun eigen voor- en nadelen. Het type heftruck dat wordt gekozen, hangt af van factoren zoals de aard van het werk, de omgevingsomstandigheden en het soort ladingen dat moet worden verplaatst.