Service en onderhoud

Heffiq Service

Onze 10 service zekerheden waar u op kunt rekenen

 

De 10 zekerheden van Heffiq

Ook na de aanschaf van uw materieel kunt u op Heffiq rekenen. Goede service en onderhoud zorgen ervoor dat uw vloot in topconditie blijft en uw productiviteit optimaal. We hebben altijd een passende oplossing. Snel. Deskundig. Op maat. Eerlijk. Vertrouwd.

U doet nooit een vergeefs beroep op ons serviceteam. Ruim 70 goed opgeleide allround monteurs werken door heel Nederland op locatie, ondersteund door serviceregio managers. Daarnaast beschikken we over een klantgerichte en vakbekwame helpdesk met onderdelen- en servicecoördinatoren en een technical support-specialist. Onze medewerkers worden continu getraind en opgeleid door fabrikanten en in onze eigen Heffiq Academy.
 

1. U kent ons, wij kennen u

We kennen uw bedrijf, uw business, uw materieel en uw wensen. Wilt u een vaste monteur, een vast aanspreekpunt op servicegebied of wilt u een partner die meedenkt en helpt om de kosten te beheersen en de productiviteit te verhogen? Wilt u uw medewerkers laten trainen of uw trucks laten keuren? Bij Heffiq kan het allemaal!
 

2. We luisteren eerst

U kunt rekenen op eerlijk en deskundig advies. Maar eerst luisteren we. Naar u en naar wat u belangrijk vindt. Of het nu gaat om energiemanagement, verduurzaming (bijvoorbeeld de overgang van diesel naar elektrisch), kostenbesparende maatregelen, veiligheidsadvies, advies over robotisering of monitoring van uw vloot op afstand.


3. Elke klant is ons dierbaar

Voor Heffiq doet het er niet toe of u een groot of klein bedrijf bent. Elke klant telt voor ons. Of u nu één truck heeft of een vloot van 60 trucks, u heeft altijd recht op de beste service en aandacht.


4. U kunt op ons rekenen

We doen graag meer dan klanten van ons verwachten. Door preventieve monitoring op afstand kunnen we vroegtijdig slijtage en storingen signaleren. Dit doen wij onder andere door analyse van ons fleetmanagementsysteem en ons batterij monitoringsysteem. U merkt er niets van, maar het biedt u wel zekerheid en continuïteit.


5. Altijd up-to-date

Dankzij de Heffiq Academy zijn alle medewerkers van ons service- en sales-team altijd op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen en krijgen ze periodiek (herhaal)trainingen om snel en adequaat te werken. Hierdoor garanderen wij voor nu en in de toekomst een first time fix.


6. U bent onze prioriteit

Als er een probleem is, wilt u snel geholpen worden. Wij houden uw bedrijfsproces in beweging. Onze servicecoördinatoren weten hoe belangrijk dat is. Ze plannen op basis van urgentie. Met altijd een of meer servicemonteurs bij u in de buurt, zijn we snel ter plekke.


7. U mag alles weten

Met FleetFlex heeft u een complete rapportagetool: die geeft u per kwartaal inzicht in uw vlootsamenstelling, contracttoepassingen, BMWT-keuringsdata en kosten. Transparant en een waardevolle informatiebron om samen met uw vaste serviceregiomanager naar uw total cost of ownership te kijken en tijdig sturing te geven aan verbeterprocessen.


8. U krijgt ook de beste onderdelen

Heffiq werkt alleen met originele onderdelen. Mét garantie. We hebben een ruime voorraad en kunnen bijna altijd direct leveren. Specials die niet op voorraad zijn, kunnen eveneens snel worden geleverd, vanuit de fabriek in Nijmegen.


9. We leiden onze monteurs zelf op

Als aantrekkelijke werkgever heeft Heffiq voldoende instroom van jonge en gemotiveerde medewerkers. We leiden zelf BBL-leerlingen en stagiair(e)s op, zodat ze het vak kunnen leren en de tijd krijgen om ervaring op te doen. De docenten aan de Heffiq Academy hebben jarenlange ervaring in motorvoertuigentechniek en in de servicedienst. Theorie en praktijk gaan zodoende hand in hand. Dankzij onze interne opleiding kunnen we u altijd goed en snel van dienst zijn.


10. We staan dag en nacht voor u klaar

Uw probleem is ons probleem. En dat lossen we graag op. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ook buiten kantooruren is er altijd een monteur in uw regio beschikbaar, zodat we snel ter plekke kunnen zijn.

Service 0900 - 2255448

 

Meer weten over onze service?

Plan een afspraak

Een afspraak

Voor een passend advies?