Zoek
Sponsoring

MVO & sponsoring

Als Lean & Green gecertificeerd bedrijf is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt binnen Heffiq. Dat is in de eerste plaats merkbaar in onze eigen bedrijfsvoering. We streven naar een lagere uitstoot van CO₂ en andere stoffen die schadelijk zijn voor de luchtkwaliteit. Ook spannen we ons in om ons energieverbruik en afval te verminderen.

Heffiq was het eerste bedrijf in onze branche die Lean & Green gecertificeerd werd vanwege de daadwerkelijke vermindering van de CO₂-uitstoot die we hebben gerealiseerd.

Duurzaamheid staat eveneens hoog in het vaandel als het gaat om de producten die we leveren. We merken dat klanten daar ook actief mee aan de slag zijn.

Daar helpen we u graag bij. Bijvoorbeeld door mee te denken en te adviseren over hoe uw organisatie een bijdrage kan leveren aan de klimaatdoelstellingen.

Zo is binnen veel bedrijven ook op het intern transport veel winst te behalen op het gebied van CO₂-reductie. Wij kunnen voor uw onderneming eenvoudig in kaart brengen wat de besparingsmogelijkheden zijn – ook financieel.

Wat doen wij voor u?

  •  Inzicht verschaffen in uw operationele kosten
  •  Uw CO₂-verbruik in kaart brengen
  •  Besparingsmogelijkheden uitwerken

Sponsoring

Heffiq is regionaal betrokken. Dat komt onder meer tot uitdrukking in onze verbintenis met FC Utrecht. We zijn officieel dug-out sponsor van de voetbalclub die in de Eredivisie uitkomt.

De stoelen in de dug-out zijn voorzien van het Heffiq-logo. Met ons sponsorschap dragen wij met trots ons steentje bij aan het succes van FC Utrecht.