Orderpicker

Orderpickers

Ideaal voor het verzamelen van orders of het wegzetten van goederen op grote hoogte. 

 

Hyster Orderpickers

Hyster orderpickers zijn zodanig ontworpen dat het orderverzamelen zo gemakkelijk mogelijk wordt voor de bestuurder. Er is een uitgebreide serie orderpickers met diverse opties waarmee verschillende samenstellingen mogelijk zijn. De serie bestaat uit lage, middelhoge en hoog niveau orderpickers.


 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis site survey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

 

Lage operationele kosten met focus op energie-efficiëntie

In ons streven naar kostenbeheersing denken wij met u mee. Het lage energieverbruik van Hyster orderpickers houdt de lopende bedrijfskosten onder controle. Kies voor duurzaamheid zonder concessies te doen aan prestaties dankzij de Hyster orderpickers, die zijn ontworpen met een sterke focus op energie-efficiëntie. Profiteer van lagere operationele kosten door gebruik te maken van intelligente energiemodi en geavanceerde batterijtechnologie.

Innovatieve technologieën 

Veiligheid is van het grootste belang in uw werkomgeving. Hyster orderpickers kunnen worden uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder slimme sensoren, remsystemen, verlichtingsopties en ergonomische systemen. Bescherm niet alleen uw lading, maar ook uw medewerkers met de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid.

 
 

Heffiq & Hyster: een gouden combinatie

Heffiq is onafhankelijk dealer van Hyster. U benut zodoende van een optimale combinatie: de beste heftrucks en ongeëvenaarde service. 

Hoogste kwaliteit

Met Hyster hebben we de hoogste kwaliteit heftrucks in huis. Een A-merk dat zijn goede naam keer op keer bevestigd. Ook als het om elektrische heftrucks gaat.

Advies met meerwaarde

Profiteer van onze ervaring en expertise. We weten welke (elektrische) heftrucks in welke situatie het beste tot hun recht komen. ..

Beste service

Regelmatig onderhoud, tijdige keuringen en snelle reparaties verhogen de inzetbaarheid en verlengen de levensduur van heftrucks. Heffiq kan het allemaal voor u verzorgen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Hij kent u en uw business. En is altijd bereikbaar. Voor vertrouwd advies en snelle oplossingen bij onverhoopte problemen.

 

Voor iedere toepassing

Hyster orderpickers passen zich naadloos aan uw werkomgeving aan. Met een breed scala aan unieke eigenschappen, opties en configuraties kunt u de orderpicker aanpassen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Uw partner in productiviteit

Investeer in de toekomst met een Hyster orderpicker. Verhoog de efficiëntie, verlaag de operationele kosten en maximaliseer de veiligheid op de werkvloer. Ontdek de voordelen en geavanceerde technologieën van Hyster orderpickers. Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ontvang vandaag nog een offerte voor de Hyster orderpicker en ervaar de kracht van vooruitgang.