Hout

Oplossingen voor de houtindustrie

Elke activiteit en elke situatie vraagt om een eigen oplossing.

 

Heftruck en magazijntruck oplossingen in de hout industrie

De houtindustrie stelt hoge eisen aan de apparatuur die bij de productie en het (intern) transport wordt in gezet. Aan de bewerkingsmachines maar ook aan de trucks. Die moeten robuust zijn en het altijd doen.

Elk onderdeel van deze industrie kent zijn eigen wensen en eisen. Maar de omstandigheden zijn bijna zonder uitzondering zwaar. In de bosbouw en houtkap is sprake van wisselende weersomstandigheden. Daar, maar ook in de houthandel en houtbewerking, moet rekening worden gehouden met ruwe oppervlakken en ongelijke afmetingen, terwijl stof en vuil onvermijdbaar zijn.

 
 

De beste oplossing voor uw werkzaamheden

Elke activiteit en elke situatie vraagt om een eigen oplossing. De vraag van de klant is altijd het uitgangspunt bij Heffiq. Daar zoeken we de meest geschikte truck bij.

De uitgebreide keuze aan voorzetapparatuur zorgt ervoor dat hij zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk inzetbaar is voor de werkzaamheden van de individuele klant. Van de houtzagerij tot aan de droogruimte bijvoorbeeld, en voor de daaropvolgende afdelingen: de houthandel en houtbewerking.

 

Meer weten over onze oplossingen voor de houtindustrie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

3 redenen om dit nu te doen:

  • Direct contact met echte experts
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

Topproducten voor de houtindustrie