Zoek
Zit veegmachine

Zit veegmachine KM 105-110

  • EASY-Operation-bedieningsconcept
  • Robuuste en compacte bouwwijze
  • Voor buiten en binnen gebruik
  • Roterende zijbezem
  • Kärcher Intelligent Key
Korte termijn Lange termijn

Vraag een offerte aan voor de KM 105-110 (zit veeg)

Zit veegmachine

Vraag een verhuur offerte aan voor de KM 105-110 (zit veeg)

Zit veegmachine

Deze Zit veegmachine leasen?

Zit veegmachine

Krachtige Kärcher zit veegmachine voor oppervlakte van ca. 8700 m2

De Kärcher KM 105-110 zit veegmachine is volledig naar uw wens configureerbaar. De machine is voorzien van een hydraulische hooglediging van het vuilreservoir. Met de gepatenteerde roterende zijbezem kan u hoeken in één doorgang schoonmaken! Reinigt in één veegbeurt, in tegenstelling tot andere machines die hiervoor 5 tot 7 doorgangen nodig hebben.

Unieke eigenschappen

Zit veegmachine

Bediening

De eenvoudige bediening zorgt voor een prettig gebruiksgemak. Door gebruik te maken van simpele symbolen is de machine makkelijk te bedienen.

Zit veegmachine

EASY-Operation-bedieningsconcept

Logisch en gemakkelijk te begrijpen. Alle bedieningselementen zijn overzichtelijk opgesteld en bevinden zich binnen handbereik.

Zit veegmachine

Robuuste, compacte bouwwijze

Voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. Tevens zijn deze machines zeer compacte gebouwd om ook in kleine ruimtes goed te reinigen.

Veel bestelde opties

Borstels

Borstels

De borstels van Karcher machines zijn heel makkelijk verwisselbaar. Voor elke toepassingen is een juiste borstel beschikbaar.

Zwaailamp

Zwaailamp

De zwaailamp is een veel gekozen optie. Het zorgt ervoor dat de machine opvalt en dat voorkomt incidenten op de werkvloer.

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher Verwijderaar van banden- en rubbersporen

Kärcher RM 776 is een uitermate actief reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van rubbersporen en markeringen.

Vergelijk modellen

Model Oppervlakteprestatie Werkbreedte Vuil opslag
KM105/110 R Bp (elektrisch) 8700 m2 1450 mm 110 L
KM105/110 R LPG 10150 m2 1450 mm 110 L
KM105/110 R P (benzine) 10150 m2 1450 mm 110 L
KM105/110 R D (diesel) 10150 m2 1450 mm 110 L

Sterke punten van de Kärcher KM 105-110 zitveegmachine

De positionering van de hoofdbezem tussen de achterwielen zorgt ervoor dat u over hoge trottoirs kan rijden zonder schade te veroorzaken aan het veegsysteem. Het Teach aanleersysteem past de hoofdbezem automatisch aan de slijtagegraad aan voor constante optimale veegresultaten.

U kan kiezen uit drie verschillende borstelinstellingen, afhankelijk van het type oppervlak en vervuiling. Nog een handig kenmerk is het gepatenteerde, volautomatische Tact filterreinigingssysteem voor stofvrij werken en het gepatenteerde Kärcher Intelligent Key-systeem, dat onder andere de toekenning van verschillende gebruikersrechten toekent. Het multifunctionele bedieningspaneel heeft een duidelijk menu in 28 verschillende talen en toont o.a. informatie over de slijtagegraad van de walsborstel of de geselecteerde borsteldruk van de walsborstel.