Reachtruck

Hyster reachtruck, robuust, intelligent & betrouwbaar

Hyster reachtrucks zijn ontworpen voor efficiënte magazijnwerkzaamheden

 

Gedreven door innovatie, ontworpen voor efficiëntie: de robuuste Hyster reachtrucks zijn de maatstaf voor werkzaamheden in magazijnen. De reachtrucks werken op grotere hoogte en beschikken over een uitstekende stabiliteit, optimaal zicht en superieure wendbaarheid. Gebouwd met de kwaliteitskenmerken van Hyster: robuust, intelligent, betrouwbaar en efficiënt.

 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar
 
 

Krachtige Hyster Reachtrucks

Gedreven door innovatie, ontworpen voor efficiëntie: de nieuwe, robuuste Hyster® reachtruck wordt de maatstaf voor werkzaamheden in magazijnen.

De reachtrucks werken uitstekend op grote hoogte, zijn uiterst stabiel en beschikken over uitstekend zicht, optimale wendbaarheid en meer controle. De reachtruck is gebouwd met de kwaliteitskenmerken van Hyster: robuust, intelligent, betrouwbaar en efficiënt.

Flexibel in ontwerp en slim toegepaste technologie: afgestemd op uw werkzaamheden.

 
 
 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Eenvoudig en snel een op maat gemaakt advies

Veelgestelde vragen over Reachtrucks

Een heftruck en een reachtruck zijn beide industriële voertuigen voor het verplaatsen van pallets of goederen, maar ze verschillen in ontwerp en toepassing. Een heftruck heeft een voorwaarts gericht hefmechanisme aan de voorkant van de truck, waarmee het pallets recht omhoog kan tillen. De heftruck is daarmee ideaal voor algemene heftaken en het verplaatsen van ladingen over korte afstanden.

De reachtruck heeft een meer compact ontwerp en is uitgerust met telescopische vorken die naar voren kunnen worden uitgeschoven. Dit stelt de reachtruck in staat om ladingen naar grote hoogten te tillen en ze in smalle gangpaden te plaatsen, waardoor het efficiënt is voor magazijnen met hoge opslag. In het kort: heftrucks zijn geschikt voor algemene heftaken, terwijl reachtrucks ontworpen zijn voor het werken op grote hoogten en in smalle ruimtes.