Zoek
Pallettruck

Meeloop en meerij pallettrucks

Voor iedere inzet, altijd een passende pallettruck

 

Hyster pallettrucks

Voor lichte en intensieve werkzaamheden is er altijd een passende Hyster elektrische pallettruck beschikbaar. Deze pallettrucks zijn betrouwbaar, efficiënt en bieden optimaal comfort voor de bestuurder.

Met lage onderhouds- en serviekosten bieden deze trucks een oplossing  voor de meest veeleisende toepassingen. Bekijk ons veelzijdige assortiment pallettrucks.


 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis site survey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

 

Voor elke toepassing

Hyster elektrische pallettrucks passen zich moeiteloos aan diverse toepassingen aan. Met een uitgebreid scala aan unieke eigenschappen, opties en configuraties kunt u de elektrische pallettruck aanpassen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Uw partner in productiviteit

Investeer in de toekomst met een Hyster elektrische pallettruck. Verhoog de efficiëntie, verlaag de operationele kosten en maximaliseer de veiligheid op de werkvloer. Ontdek de voordelen en geavanceerde technologieën van Hyster pallettrucks. Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ontvang vandaag nog een offerte voor de Hyster elektrische pallettruck en ervaar de kracht van vooruitgang.

 
 
 

Energiezuinige elektrische pallettrucks

In ons streven naar kostenbeheersing denken wij graag met u mee. Onze Hyster elektrische pallettrucks zijn speciaal ontwikkeld met een sterke focus op energie-efficiëntie, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook voor uw financiën. Profiteer van verminderde operationele kosten dankzij intelligente energiemodi en geavanceerde batterijtechnologie. Maak de keuze voor duurzaamheid zonder in te leveren op prestaties.

Innovatieve technologieën met prioriteit voor veiligheid

Veiligheid vormt de kern van uw werkomgeving. Onze Hyster elektrische pallettrucks kunnen worden uitgerus en een ergonomische cabine. t met geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals slimme sensoren, remsystemen en verlichtingsopties. Bescherm niet alleen uw lading, maar ook uw medewerkers met de nieuwste technologieën.

 
 

Heffiq & Hyster: een gouden combinatie

Heffiq is onafhankelijk dealer van Hyster. U benut zodoende van een optimale combinatie: de beste heftrucks en ongeëvenaarde service. 

Hoogste kwaliteit

Met Hyster hebben we de hoogste kwaliteit heftrucks in huis. Een A-merk dat zijn goede naam keer op keer bevestigd. Ook als het om elektrische heftrucks gaat.

Advies met meerwaarde

Profiteer van onze ervaring en expertise. We weten welke (elektrische) heftrucks in welke situatie het beste tot hun recht komen. ..

Beste service

Regelmatig onderhoud, tijdige keuringen en snelle reparaties verhogen de inzetbaarheid en verlengen de levensduur van heftrucks. Heffiq kan het allemaal voor u verzorgen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Hij kent u en uw business. En is altijd bereikbaar. Voor vertrouwd advies en snelle oplossingen bij onverhoopte problemen.

Veelgestelde vragen pallettrucks

De termen "palletwagen" en "pallettruck" worden vaak door elkaar gebruikt en verwijzen doorgaans naar hetzelfde soort voertuig. Beide termen beschrijven een handmatig of elektrisch aangedreven apparaat dat is ontworpen voor het verplaatsen van pallets met goederen binnen een magazijn of opslagruimte.

Over het algemeen wordt de term "palletwagen" of "pompwagen"vaker gebruikt voor de handmatige variant. Handmatige palletwagens worden voortbewogen door de operator, terwijl elektrische palletwagens een elektrische aandrijving hebben voor gemakkelijker manoeuvreren en het verplaatsen van zwaardere lasten.

Soms wordt de term "pallettruck" specifieker gebruikt om te verwijzen naar elektrisch aangedreven voertuigen. In de praktijk worden de termen echter vaak door elkaar gebruikt en kunnen ze naar dezelfde apparaten verwijzen, afhankelijk van de regionale terminologie en gebruiken.