Dranken

Wat is uw interne logistieke uitdaging?

Bekijk onze oplossingen, wij kennen de drankensector door en door

 

Heftrucks en magazijntrucks voor de drank industrie

Bier, wijn, gedistilleerd, fris- en vruchtendrank, water en zuiveldrank… De keuze voor de consument is enorm. Ook qua vormgeving van de flessen, pakken, blikjes waarin de dranken worden verkocht en vervoerd, zijn er heel veel opties. En het transport is ook verre van standaard. Denk aan kratten, fusten, kartonverpakking en pallets.

Vanzelfsprekend hechten producenten, importeurs en groothandels van dranken veel waarden aan vlot en zorgvuldig laden, lossen en intern transport. Bij Heffiq kennen we de drankensector door en door. In opdracht van en in samenwerking met drankenproducenten en gespecialiseerde groothandels bedenken en realiseren we al decennialang oplossingen, technieken en aangepaste trucks om de kwetsbare producten efficiënt en veilig te laden, lossen en vervoeren. Die bedrijven vertrouwen al jaren op onze adviezen en op onze producten.

 
 
 

Kennis van de industrie

Vragen waarvoor de kennis van Heffiq regelmatig wordt ingeroepen door drankenproducenten, -importeurs en -groothandels, zijn onder meer:

  • Hoe kunnen we de betrouwbaarheid en continuïteit verbeteren?
  • Hoe verhogen we de omloopsnelheid van de voorraad?
  • Welke opslagcondities zijn gewenst?
  • Hoe kunnen we meerdere ladingen gelijktijdig verplaatsen?
  • Hoe vergroten we de zichtbaarheid en veiligheid?
  • Wat zijn de voordelen en mogelijkheden van snelheidsbeperkingen in en om het magazijn?
 

Meer weten over onze oplossingen voor de drank industrie

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis sitesurvey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

 

Speciale aanpassingen naar uw wensen 

Onze trucks kunnen geheel naar wens worden aangepast. Voor de drankindustrie worden heftrucks vaak voorzien van speciale voorzetapparatuur. Zo is het mogelijk om de trucks uit te rusten met vorken die meerdere ladingen tegelijkertijd kunnen verplaatsen. Ook is het mogelijk om onze heftrucks te verhogen, zodat chauffeurs beter zicht hebben op de vorken. Met diverse zichtoplossingen zoals laserpositionering of camerasystemen wordt het zicht op de lading nog duidelijker.