Container handlers

Voor het verplaatsen van zee containers

Gemaakt voor de zwaartse toepassingen

 

Container handlers

Onze Hyster containerhandlers bieden een hefcapaciteit tot 50 ton. Deze krachtige machines beschikken over maximale betrouwbaarheid, uitzonderlijke prestaties en lage bedrijfskosten.

Deze containerheftrucks zijn de ideale oplossing voor het verplaatsen van containers van en naar vrachtwagens. Gemaakt voor de zwaarste toepassingen. 


 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis site survey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

 

Energiezuinige Container Handlers voor optimale efficiëntie

Bij het streven naar kostenbeheersing denken wij met u mee. Onze Hyster container handlers zijn ontwikkeld met een sterke focus op energie-efficiëntie, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook voor uw financiën. Profiteer van verminderde operationele kosten dankzij intelligente energiemodi en geavanceerde technologie. 

Prioriteit voor veiligheid met innovatieve technologieën

Veiligheid staat centraal in uw werkomgeving. Onze Hyster container handlers kunnen worden uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder slimme sensoren, camerasystemen, verlichtingsopties en een ergonomische cabine. Bescherm niet alleen uw lading, maar ook uw medewerkers met de nieuwste veiligheidstechnologieën.

 
 

Heffiq & Hyster: een gouden combinatie

Heffiq is onafhankelijk dealer van Hyster. U benut zodoende van een optimale combinatie: de beste heftrucks en ongeëvenaarde service. 

Hoogste kwaliteit

Met Hyster hebben we de hoogste kwaliteit heftrucks in huis. Een A-merk dat zijn goede naam keer op keer bevestigd. Ook als het om elektrische heftrucks gaat.

Advies met meerwaarde

Profiteer van onze ervaring en expertise. We weten welke (elektrische) heftrucks in welke situatie het beste tot hun recht komen. ..

Beste service

Regelmatig onderhoud, tijdige keuringen en snelle reparaties verhogen de inzetbaarheid en verlengen de levensduur van heftrucks. Heffiq kan het allemaal voor u verzorgen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Hij kent u en uw business. En is altijd bereikbaar. Voor vertrouwd advies en snelle oplossingen bij onverhoopte problemen.

 

Voor haven toepassingen en inland terminals

Hyster  container handlers passen zich moeiteloos aan diverse toepassingen aan. Met een uitgebreid scala aan unieke eigenschappen, opties en configuraties kunt u de container handler aanpassen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Uw partner in productiviteit

Investeer in de toekomst met een Hyster container handler. Verhoog de efficiëntie, verlaag de operationele kosten en maximaliseer de veiligheid op de werkvloer. Ontdek de voordelen en geavanceerde technologieën van Hyster container handlers. Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ontvang vandaag nog een offerte voor de Hyster elektrische container handler en ervaar de kracht van vooruitgang.

 
 

Veelgestelde vragen container handlers

Een empty container handler is een specifiek type heftruck dat is ontworpen voor het efficiënt hanteren van lege zeecontainers in havens, containerterminals en logistieke centra. In tegenstelling tot reachstackers, zijn empty container handlers geoptimaliseerd voor het lichte gewicht van lege containers. Ze hebben vaak een hogere hefhoogte en een bredere spreidstand om meerdere containers tegelijk te kunnen oppakken.

Empty container handlers hebben speciale grijpers (spreader) aan het uiteinde van hun telescopische armen, waarmee ze containers veilig kunnen vastgrijpen en verplaatsen. Hierdoor kunnen ze snel en efficiënt lege containers oppakken, stapelen en verplaatsen. Di is essentieel voor het optimaliseren van de doorstroming van lege containers in de logistieke keten. Deze voertuigen spelen een cruciale rol in het beheer van containerstromen en het maximaliseren van de operationele efficiëntie op containerterminals. 

Een reachstacker is een gespecialiseerd type heftruck dat wordt gebruikt in containerterminals en havens om containers efficiënt te stapelen, verplaatsen en laden op vrachtwagens of treinen. Het onderscheidende kenmerk van een reachstacker is het telescopische giek- en vorkmechanisme (spreader), waarmee het voertuig containers op hoogte kan tillen en ze in specifieke stapels kan plaatsen.

Reachstackers hebben een groter hefvermogen tot boven de 50 ton en een groter bereik dan traditionele heftrucks. Ze zijn ontworpen om snel te manoeuvreren in de beperkte ruimtes van een containerterminal en kunnen containers oppakken van zowel de grond als andere gestapelde containers. Dit maakt reachstackers essentieel voor het efficiënte beheer van containerladingen in logistieke en maritieme omgevingen.