ReachStacker

Dé ultieme krachtpatsers

Voor containerhandling in havengebieden en inland terminals

 

Hyster ReachStacker

De Hyster ReachStacker wordt  beschouwd als een van de meest betrouwbare en robuuste containermachines ter wereld. Dankzij de energie-efficiënte technologie wordt er tot 25% op brandstofkosten bespaard. Bekijk alle informatie van deze krachtpatser.


 
Kom je er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar
0347 349400 Tussen 08.00 - 17.00 bereikbaar
 
 

Veeleisende werkzaamheden

Ontworpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte bij drukke containerterminals en havens en biedt uitstekende wendbaarheid en superieure handling snelheden zonder krachtverlies op volle capaciteit bij veeleisende ladingen.

Verschillende uitvoeringen 

Er zijn 12 verschillende modellen ontworpen voor de zwaarste toepassingen op het gebied van containerhandling. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende opties verkrijgbaar. 

 
 
 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis site survey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

Heffiq & Hyster: een gouden combinatie

Heffiq is onafhankelijk dealer van Hyster. U benut zodoende van een optimale combinatie: de beste heftrucks en ongeëvenaarde service. 

Hoogste kwaliteit

Met Hyster hebben we de hoogste kwaliteit heftrucks in huis. Een A-merk dat zijn goede naam keer op keer bevestigd. Ook als het om elektrische heftrucks gaat.

Advies met meerwaarde

Profiteer van onze ervaring en expertise. We weten welke (elektrische) heftrucks in welke situatie het beste tot hun recht komen. .

Beste service

Regelmatig onderhoud, tijdige keuringen en snelle reparaties verhogen de inzetbaarheid en verlengen de levensduur van heftrucks. Heffiq kan het allemaal voor u verzorgen.

Persoonlijk contact

U kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersoon. Hij kent u en uw business. En is altijd bereikbaar. Voor vertrouwd advies en snelle oplossingen bij onverhoopte problemen.

 
 

Made in Holland

Sinds 1952 worden Hyster Reachstackers geproduceerd in Nijmegen. De fabriek staat nog steeds op dezelfde plek. Het is het wereldwijde centrum voor het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van de big trucks van Hyster. 

Energiezuinige ReachStacker voor optimale efficiëntie

Bij het streven naar kostenbeheersing denken wij met u mee. De Hyster ReachStacker is ontwikkeld met een sterke focus op energie-efficiëntie, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook voor uw financiën. Profiteer van verminderde operationele kosten dankzij intelligente energiemodi en geavanceerde technologie. 

Prioriteit voor veiligheid met innovatieve technologieën

Veiligheid staat centraal in uw werkomgeving. Hyster ReachStackers kunnen worden uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder slimme sensoren, camerasystemen, verlichtingsopties en een ergonomische cabine. Bescherm niet alleen uw lading, maar ook uw medewerkers met de nieuwste veiligheidstechnologieën.

 
 
 

Veelgestelde vragen over Reachstackers

Een reachstacker is een gespecialiseerd type heftruck dat wordt gebruikt in containerterminals en havens om containers efficiënt te stapelen, verplaatsen en laden op vrachtwagens of treinen. Het onderscheidende kenmerk van een reachstacker is het telescopische giek- en vorkmechanisme (spreader), waarmee het voertuig containers op hoogte kan tillen en ze in specifieke stapels kan plaatsen.

Reachstackers hebben een groter hefvermogen tot boven de 50 ton en een groter bereik dan traditionele heftrucks. Ze zijn ontworpen om snel te manoeuvreren in de beperkte ruimtes van een containerterminal en kunnen containers oppakken van zowel de grond als andere gestapelde containers. Dit maakt reachstackers essentieel voor het efficiënte beheer van containerladingen in logistieke en maritieme omgevingen.

Een empty container handler is een specifiek type heftruck dat is ontworpen voor het efficiënt hanteren van lege zeecontainers in havens, containerterminals en logistieke centra. In tegenstelling tot reachstackers, zijn empty container handlers geoptimaliseerd voor het lichte gewicht van lege containers. Ze hebben vaak een hogere hefhoogte en een bredere spreidstand om meerdere containers tegelijk te kunnen oppakken.

Empty container handlers hebben speciale grijpers (spreader) aan het uiteinde van hun telescopische armen, waarmee ze containers veilig kunnen vastgrijpen en verplaatsen. Hierdoor kunnen ze snel en efficiënt lege containers oppakken, stapelen en verplaatsen. Di is essentieel voor het optimaliseren van de doorstroming van lege containers in de logistieke keten. Deze voertuigen spelen een cruciale rol in het beheer van containerstromen en het maximaliseren van de operationele efficiëntie op containerterminals.