Over Heffiq

Heffiq missie en strategie

"We laten u nooit in de steek, de juiste oplossing voor u”

 

Onze strategie

Als onafhankelijk dealer hebben wij een unieke positie in de Nederlandse markt en kunnen wij, met een landelijk dekkend service- en support netwerk, als geen ander inspelen op de behoeften van onze klanten. Wij geven deskundig advies over uiteenlopende logistieke uitdagingen op basis van 5 thema’s:

Productiviteit
Onderhoudscontracten                                                                               
Korte termijn verhuur
Maatwerk
 
Continuïteit
Leasecontracten
Onderhoud, responsetijden en batterijmanagement
24/7 beschikbaarheid
 
Veiligheid
Veiligheidsopties op machines
Schadereductie en preventief onderhoud
Heftruck, reachtruck en containerhandling trainingen
 
Duurzaamheid
CO2-calculatie                                                                                 
Besparing elektrisch vs verbranding
Hergebruik van used trucks
 
Fleetmanagement
Inzicht in vlootgegevens, verlaging TCO                                                 
Schadereductie
Inzicht in rijgedrag en draaiuren
 

Meer weten over onze slimme oplossingen?

Plan een afspraak

 

Breed assortiment

Het Hyster dealerschap geeft ons toegang tot een breed product assortiment en de echte kracht zit in onze gezamenlijke kennis. Daar waar Hyster geen product of oplossing biedt, werken wij met andere leveranciers.

 

Cultuur en kernwaarden

Bij Heffiq geloven wij in samenwerken voor een gemeenschappelijk doel en streven we naar het beste resultaat voor alle betrokken partijen. Onze waarden hebben we in ons ROUTE-model vastgelegd.  ROUTE is onze leidraad, waarin we onze gedeelde overtuigingen en principes hebben opgenomen.

Resultaat: We gaan voor het beste resultaat. Bij onze klanten, in de werkplaats, het magazijn en op kantoor.
Ondernemend: Ons primaire doel is om voor onze klanten op maat slim intern transport oplossingen realiseren met het best mogelijke advies en het best passende voorstel. 
Uniek: Wij zijn gedreven, betrokken en hebben passie voor techniek.
Team: We werken naar een gezamenlijk doel. Dat bereiken we onder andere door krachtige klantwaarden, onze communicatie, klantevents en ons gedrag.
Expertise: Doordat we ons al jarenlang in verschillende branches begeven, hebben we heel veel kennis en ervaring in huis. Ook zorgen we ervoor dat we voorop lopen in de nieuwste technieken en slimme intern transport oplossingen. 
 
 

Onze oplossingen

Heffiq helpt bedrijven de interne logistieke processen te professionaliseren. Zo denken we met u mee over de beste oplossing voor uw intern transport. Van magazijninrichting, tot terminal trekkers en van vloerreinigingsmachines tot gerobotiseerde magazijntrucks. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat, door middel van vier heldere stappen, het logistieke proces in kaart wordt gebracht en optimaal wordt ingevuld.