Zoek
Over Heffiq

Over ons

Ruime kennis en ervaring op het gebied van intern transport.

 

Onze missie

De interne logistiek van bedrijven garanderen door 24/7 klaar te staan met actuele kennis en inventieve oplossingen.

Onze visie

Als onafhankelijk dealer heeft Heffiq een unieke positie in de Nederlandse markt. We beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van intern transport, werken samen met kwalitatief hoogstaande fabrikanten en leveranciers en bieden met een landelijk dekkend netwerk de best denkbare service. Daardoor kunnen we klanten helpen met op hun behoeften toegesneden slimme oplossingen die bijdragen aan de continuïteit en winstgevendheid van hun bedrijfsvoering.

Productief, efficiënt en veilig

U kunt bij Heffiq terecht voor een uiteenlopend aanbod producten en diensten op het gebied van interne logistiek. We zijn de trotse dealer van vooraanstaande producenten van intern logistiek materieel, magazijninrichtingen en alle aanverwante apparatuur en middelen. Door slimme toepassing daarvan maken we productief, efficiënt en veilig intern transport mogelijk bij zowel gespecialiseerde logistieke dienstverleners als handels- en productiebedrijven uit alle denkbare branches.

Waardevol advies

Met circa 150 medewerkers bieden we klanten door heel Nederland waardevol advies, betrouwbare producten en systemen en een ongeëvenaarde service. Dat doen we 24 uur per dag en zeven dagen per week.

Het hoofdkantoor van Heffiq en de Heffiq Academy zijn gevestigd in Vianen. Daarnaast zijn er regionale vestigingen in Nijmegen en Hoogeveen.

U kunt bij ons terecht voor deskundig advies over logistieke uitdagingen op basis van 5 thema’s:

  • Productiviteit
  • Continuïteit
  • Veiligheid
  • Duurzaamheid
  • Fleetmanagement

Meer weten over onze slimme oplossingen?

Plan een afspraak