Wij gebruiken cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding

Heffiq nieuws

Het laatste nieuws als eerste bij u.

Aangepaste diesel wetgeving heftrucks

21 October 2020

Op 3 augustus 2020 heeft de overheid de ‘BasisInspectieModule Blootstelling aan dieselmotoremissies (BIM)’ gepubliceerd. Met de BIM-regeling geldt dat diesel heftrucks tot een hefcapaciteit van 8 ton niet meer binnen mogen rijden.

Nieuwe elektrische no-nonsense trucks

15 October 2020

Hyster J1.5-3.5UT vierwiel en J1.6-2.0UTT driewiel serie. Heffiq heeft het assortiment elektrische Hyster heftrucks flink uitgebreid met de introductie van negen nieuwe elektrische drie- en vierwiel machines. De Hyster J1.5- 3.5UT vierwiel en J1.6-2.0UTT driewiel elektrische heftrucks zijn de nieuwste modellen die deel uitmaken van de Hyster®UT-serie. Deze no-nonsense trucks hebben een hefvermogen tot 3,5 ton.

Heffiq verbreedt assortiment

18 September 2020

met nieuwe 7-9 ton Hyster lithium-ion truck. Deze zware elektrische heftruckserie is voorzien van een volledig geïntegreerde lithium-ion batterij. De J7.0-9.0XNL-serie is emissievrij en beschikt over een hefvermogen van 7-9 ton. Hiermee biedt de truck prestaties die vergelijkbaar zijn met die van een verbrandingsmotor. Waarbij de geïntegreerde lithium-ion batterij het grote voordeel heeft, dat de machine tussentijds kan worden opgeladen.

Beter zicht

10 July 2020

door Wide view mast. Speciale optie voor de J2.5XN serie

Nieuwe Hyster J2.5-3.0XNL

8 June 2020

Lithium-ion heftruck. Hyster introduceert met de J2.5-J3.0XNL een elektrische heftruck voorzien van een volledig geïntegreerde lithium-ion batterij.

Bekijk ons Corona beleid

16 April 2020

Onze service staat voor u klaar ook in onzekere tijden. Bekijk hoe wij ons aanpassen aan de omstandigheden

Maatwerk oplossing

9 March 2020

Voor ROC Waalwijk. Regionaal Overslag Centrum (ROC) is een fullservice inland terminal en biedt zo het perfecte alternatief voor het vervoer van zeecontainers over de weg. De terminal is opgericht in 2000 en is gelegen in Waalwijk. Vanuit deze locatie vinden dagelijks afvaarten plaats naar de zeehavens van Rotterdam en Antwerpen.

Heffiq breidt programma uit

19 February 2020

Met Hyster ut-serie. Met de lancering van de UT-serie biedt Hyster gebruikers een ruime keuze op het gebied van heftrucks en magazijntrucks. Deze serie is ontwikkeld voor basis applicaties waarin minder wordt gevraagd van de machine.

Nieuwe cabines

13 February 2020

Voor Hyster big trucks. Hyster Company introduceert een nieuwe cabine en bedieningselementen voor de Big Truck-serie. Het toonaangevende ontwerp zal als eerste beschikbaar zijn voor de nieuwe Hyster® H8-18XD heftrucks met een capaciteit van 8 tot 18 ton.

Hyster lanceert nieuwe stapelaar

28 August 2019

Hyster introduceert met de S1.2S-S2.0S range een serie gloednieuwe platform stapelaars. Deze trucks zijn multifunctioneel en komen optimaal tot hun recht in magazijnen waarbij ladingen over langere afstand vervoert worden.

Herhaalorder intern transport Boels

15 August 2019

Na de eerste order van meer dan 300 trucks in 2017, heeft Boels de internationale heftruckvloot verder uitgebreid met meer dan 400 trucks. De succesvolle samenwerking tussen Boels, Heffiq en Hyster heeft het vertrouwen gegeven voor deze vervolgorder.

Gezellige en sfeervolle Open dag 2019

20 May 2019

Gezellige en sfeervolle Open Dag. Meer dan 20 partner bedrijven uit binnen- en buitenland hebben deelgenomen aan onze Open Dag. Diverse machines waren uitgerust met slimme en inventieve oplossingen van onze partners

Zero-emission reachstacker

10 April 2019

met een waterstofcel voor de haven van Valencia.

​HYSTER®-heftrucks doorstaan zware test in kalkzandsteenfabriek

8 April 2019

Test bij kalkzandsteenfabriek Radmacher Kalksandsteine Duitsland

Word jij onze nieuwe collega?

24 October 2018

Bekijk in onze video welke werkzaamheden je bij ons kunt verwachten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in een dynamische en technische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Nieuwe reachtruck met neigende mast

9 October 2018

Bekijk de nieuwe compacte E-serie

Piek Silence, de stille pallettruck

16 July 2018

Met laag geluidsniveau voor woonomgevingen. Bekijk de voordelen van deze stille pallettruck

Reachtruck overhead guard met versterkt glas

23 May 2018

Hyster heeft een extra optie voor de Reachtruck ontwikkeld. Zo is het mogelijk om de Reachtruck uit te rusten met een overhead guard die voorzien is van versterkt glas.

Nieuwe Hyster meerijstapelaar: gemaakt voor multifunctionele inzet

8 May 2018

Hyster heeft onlangs de nieuwe rider stacker (RS)1.6 toegevoegd aan haar assortiment magazijntrucks. Deze meerijstapelaar is de broer van de eerder geïntroduceerde rider pallettruck (RP). De stapelaar is breed inzetbaar en biedt uitkomst in branches als de levensmiddelen industrie, distributie, retail en logistiek.

Nieuwe compacte stapelaars van Hyster

12 April 2018

Hyster Europe heeft een nieuwe reeks compacte stapelaars gelanceerd voor het stapelen, opslaan, transporteren of picken in krappe ruimtes. "De nieuwe Hyster®-stapelaars zijn eenvoudig te bedienen en te manoeuvreren in toepassingen waar weinig ruimte beschikbaar is, vooral in smalle gangpaden", zegt Monica Radavelli, Warehouse Product Manager voor Hyster Europe. "De veelzijdige S1.0E-1.2E-serie kan ladingen tot 1,2 ton tot een hoogte van 2,38 m heffen, of lichtere ladingen tot een hoogte van maximaal 4,18m.

Megaorder voor Heffiq en Boels

20 March 2018

Boels Rental uit Sittard heeft zijn verhuurvloot fors uitgebreid met maar liefst 316 nieuwe Hyster machines. In samenwerking met tien Europese Hyster dealers heeft Heffiq een gedegen plan opgesteld, om Boels te voorzien van een optimale service support en tijdige levering van de machines

Het belang van een schone werkomgeving

25 January 2018

Een schone werkvloer voorkomt ongelukken. Bijna 30 % van de bedrijfsongevallen is te wijten aan een vuile of ongeordende werkomgeving

Krachtpatsers voor Cabot Corporation

5 January 2018

Heffiq levert 8 Hyster XT LPG-heftrucks met hefcapaciteiten van 2 ton. De krachtige werkpaarden blijken ideaal voor de ruwe inzet bij de producent.

Terugblik op Logistica 2017

6 December 2017

Van 28 t/m 30 november werd de Logistica 2017 gehouden in de jaarbeurs in Utrecht. Dit is de grootste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Op onze stand konden onze bezoekers kennis maken met onze werkwijze. Zo stonden er 5 onderwerpen centraal waarbij wij bedrijven helpen om het intern transport verder uit te lijnen en te balanceren op het gebied van:

Heffiq verzorgt intern transport Bol.com

21 November 2017

Vizier op veiligheid en minimale TCO

Terberg trekker en Elektrische heftruck voor Techno Port Europe B.V.

30 October 2017

voor Techno Port Europe B.V.

Nieuwe Hyster Empty Containerhandler van 11 ton

17 October 2017

tilt met gemak twee containers. De nieuwe empty containerhandler van Hyster kan dubbele containers van elk type verwerken. Zo tilt deze nieuwe truck met gemak twee koelcontainers met koeleenheden aan dezelfde kant. De nieuwe serie containerhandlers biedt dankzij de grootste capaciteit in de industrie (tot 11 ton) aanzienlijke voordelen voor de productiviteit

Nieuwe LPG motoren voor Hyster Heftrucks

3 October 2017

Verlagen de operationele kosten

30 jaar hyster containerhandlers bij BCTN Inland Terminals

15 August 2017

BCTN Inland Terminals kan zich inmiddels scharen tot één van de trouwste klanten op het gebied van containerhandling.Het 30-jarig bestaan van BCTN in juni 2017 is beklonken met een order voor een nieuwe Hyster empty containerhandler

Explosiebeveiligde Hyster Heftrucks Voor Sun Chemical

3 July 2017

Voor Sun Chemical uit Etten-Leur zijn onlangs twee explosiebeveiligde heftrucks, kort Ex-trucks, in gebruik genomen. De door Hyster importeur Heffiq geleverde trucks voldoen aan alle veiligheidseisen uit de ATEX-richtlijn, maar dragen ook op andere vlakken bij aan een verbeterde veiligheid. Sun Chemical speelt immers altijd op safe.

Super geslaagde Veiligheidsdag Heffiq

17 May 2017

Op donderdag 11 mei heeft Heffiq voor de tweede keer een Open Dag georganiseerd voor (potentiële) klanten, stakeholders en belangstellenden. Ruim 250 bezoekers hebben een informatieve middag beleefd met als overkoepelende thema veiligheid.

​Heffiq Open Dag 2017

5 May 2017

Op donderdag 11 mei opent Heffiq zijn deuren voor (potentiële) klanten en belangstellenden. Tijdens deze leuke en informatieve middag ervaren bezoekers het volledige assortiment van producten en diensten met als overkoepelende thema veiligheid.

Ferretto en Heffiq Verbouwen Magazijn Hyster in Nijmegen

7 April 2017

Het spareparts magazijn van Heftruckproducent Hyster in Nijmegen is fors gemoderniseerd. Dit was een grote uitdaging, want tijdens de verbouwing mocht het dagelijkse proces hoe dan ook niet worden verstoord. Het magazijn is aangepast om in te kunnen spelen op de veranderende behoeftes uit de markt.

ODS Nederland kiest voor Hyster

29 March 2017

Ter vervanging van een deel van de intern transportvloot bij Kloeckner Metals ODS Nederland levert Heffiq in totaal 8 nieuwe Hyster vorkheftrucks.

Hyster Lanceert Nieuwe Stapelaar

7 March 2017

Lees het persbericht. Hyster® heeft een nieuwe meeloopstapelaar gelanceerd met een hefcapaciteit van 2 ton. Deze stapelaar is ideaal voor het stapelen en oppakken van pallets uit stellingen tot een hoogte van 4 meter.

Nieuwe Empty Container Handler

30 January 2017

voor Nedcargo Alpherium.Deze nieuwe Empty Container Handler is in gebruik genomen als onderdeel van de modernisering van de vloot van terminal machines.

Geweldige Approved Used Aanwinst Voor Transportbedrijf G.L. de Haan

17 January 2017

Transportbedrijf G.L. de Haan

Nieuwe Hyster Tugger Train verbetert effectiviteit productielijn

18 November 2016

Hyster heeft een flexibel, modulair systeem ontwikkeld

Batterijwissel primeur voor VBI Weurt

14 October 2016

Heffiq leverde onlangs vier Hyster heftrucks en een Hyster pallettruck aan VBI Weurt.

Bekijk Alle Hoogtepunten Van Het Hyster Hub Event

10 October 2016

Honderden bezoekers hebben afgelopen week het Hyster Hub Event in Weeze in Weeze bezocht.De belangrijkste hoogtepunten hebben we op een rij gezet:

Heftrucktest Hyster XT

7 October 2016

De nieuwe Hyster voldoet ruimschoots aan alle basisvoorwaarden voor een goede heftruck. Bekijk de volledige test

De Utilev UT25P, Gewoon goed

2 September 2016

Met de kreet ‘Gewoon goede heftrucks’ plaatst Hyster haar merk Utilev scherp in de markt. De slogan slaat de spijker precies op de kop. De Utilev UT25P met lpg motor is een stabiele truck met een robuuste no nonsense karakter. Het gunstige verbruik en gewoon goede prestaties maken het verhaal compleet.

Robuuste nieuwe Hyster meeloopstapelaar

18 July 2016

In de Hyster fabriek in Masate (Italië) is onlangs de nieuwste serie Hyster S1.0-1.6 stapelaars ontwikkeld. De stapelaars hebben een hefcapaciteit tussen de 1000 en 1600 kg en manoeuvreren uitstekend in kleine ruimtes. Met een bereik tot 6 meter hoogte zijn het ideale machines voor uiteenlopende toepassingen.

Nieuw: De Hyster XT Serie

23 June 2016

Hyster® heeft in Europa een nieuwe serie vorkheftrucks geïntroduceerd. De ‘XT serie’ is een aanvulling in het 2 tot 3-ton segment voor verbrandingsheftrucks en is verkrijgbaar met een diesel of LPG motor. De nieuwe XT is een no-nonsense heftruck met eenvoudige technologie, gemaakt voor talloze alledaagse toepassingen.

Reachstackers In Actie in Rotterdamse Haven

23 June 2016

Bekijk het filmpje van onze Reachstackers in actie!

24 uur in het magazijn met Hyster

26 April 2016

Hoe ziet een druk magazijn er uit tijdens een werkdienst van 24 uur? Ron Farr, manager Warehouse Solutions voor Hyster, vertelt over een aantal grote logistieke uitdagingen in het magazijn.

Reachstackers voor MCS

7 April 2016

Heffiq levert twee gloednieuwe Hyster reachstackers uit aan Multimodal Container Service (MCS) in Westerbroek. De reachstackers worden met name gebruikt voor het bevoorraden van de kranen en vrachtauto’s op de terminal.

Op tijd uw Heftruckbanden vervangen bespaart kosten

11 February 2016

De Trelleborg Pit Stop tyres zorgen ervoor dat u precies weet wanneer u uw heftruckbanden moet vervangen

Hyster presenteert compacte stapelaar met monomast

30 December 2015

Hyster voegt met de SC1.0 stapelaar met monomast een nieuw product toe aan de succesvolle compacte truckrange. Deze range is speciaal bedoeld voor lichtere applicaties.

Doesburg vervangt heftruckvloot

16 December 2015

Heffiq levert 22 nieuwe Hyster heftrucks en magazijntrucks aan Doesburg Components uit Nieuw Bergen. Het nieuwe materieel bestaat uit pallettrucks, stapelaars, reachtrucks en elektrische heftrucks. Heffiq voorziet hier in de volledige intern transportbehoefte van Doesburg.

Explosieveilige Hyster heftrucks voor Arkema

4 December 2015

Arkema Rotterdam heeft zijn intern transportvloot vervangen met vijf heftrucks. Naast vier elektrische heftrucks is er ook een verbrandingstruck aan de vloot toegevoegd. Deze truck is voorzien van een vorkenversteller en integrale sideshift.

Logistica 2015 zeer geslaagd

18 November 2015

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde editie van de Logistica 2015. Op onze stand was erg veel informatie verkrijgbaar en konden alle trucks worden ervaren door de bezoekers. Zo was er een dwarsdoorsnede van het Hyster leveringsprogramma te zien met een aantal interessante beursprimeurs. De nieuwe ?RP pallettruck en P1.6 lithium ion werden voor het eerst aan het grote publiek getoond. Verder stonden op de stand de overige merken die Heffiq levert zoals: Utilev heftrucks,

Logistica beursprimeur!

4 November 2015

Hyster lanceert een nieuwe robuuste 3-in-1 pallettruck met zitplaats waarmee de bestuurder zijn rijpositie kan aanpassen tijdens cross-docking. Heffiq heeft tijdens de Logistica met deze pallettruck een heuse beursprimeur, want deze RP2.0 wordt voor het eerst aan het publiek gepresenteerd op stand C070.

Meer productiviteit en minder brandstofkosten

20 October 2015

De Hyster Fortens® serie bestaat uit diesel en LPG heftrucks met capaciteiten variërend van 1.6 tot 9.0 ton.

Hoe Slim is uw intern transport?

2 October 2015

Deze vraag staat centraal bij Heffiq tijdens de Logistica 2015. Bezoekers krijgen duidelijke uitleg over dagelijkse logistieke vraagstukken zoals het besparen van kosten en het verminderen van CO2 uitstoot.

LDM kiest voor duurzaamheid met Heffiq en Hyster

30 July 2015

Met de komst van zeven nieuwe Hyster trucks is de intern transportvloot van LDM de komende jaren verzekerd van optimale inzetbaarheid. Zo zijn alle trucks opgebouwd met specifieke voorzetapparatuur en voldoen ze aan de veiligheidseisen van de klant. De keuze voor Heffiq en Hyster past dan ook geheel binnen de duurzame bedrijfsfilosofie van LDM.

Samenwerking Heffiq en Amrij International

20 July 2015

Heffiq en Amrij International gaan samenwerken op de Nederlandse markt.

Heffiq.nl compleet vernieuwd!

14 July 2015

Heffiq BV heeft deze week haar nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website toont naast de uitgebreide dienstverlening tevens het complete leveringsprogramma van Hyster hef- en magazijntrucks, voorzetapparatuur, batterijen en toebehoren, maar dan net even wat ‘slimmer’

Heffiq en Ferretto – Samen sterker in warehousing.

3 June 2015

Heffiq en de Italiaanse stellingproducent Ferretto Group slaan de handen ineen om een totaaloplossing te bieden aan (potentiële) klanten op het gebied van intern transport en warehousing.

Open dag Heffiq groot succes

27 May 2015

Op donderdag 21 mei heeft Heffiq haar deuren opengesteld voor (potentiële) klanten die een ‘kijkje in de keuken’ van Heffiq konden nemen.

Hyster H4.5FT Fortens voor Van Oord

29 April 2015

Heffiq levert een nieuwe Hyster H4.5FT Fortens vorkheftruck aan Van Oord. De speciaal verlaagde truck is door leverancier Heffiq voorzien van een compacte driedelige mast, voor een veilige en efficiënte inzet in containers.

Robuuste nieuwe pallettruck van Hyster

26 March 2015

Een nieuwe robuuste pallettruck is officieel gepresenteerd door Hyster, het volgende hoofdstuk in de 'Inside Story' van Hyster. Het merk heeft de mogelijkheden en het aanbod uitgebreid met een gevarieerde serie voor veeleisende laad- en lostoepassingen voor gebruik binnen. De nieuwe serie Hyster® P1.6-2.2 meelooppallettrucks heeft een intelligent ontwerp dat betrouwbaarheid, duurzaamheid en lage gebruikskosten biedt.

DAF trucks vernieuwt transportvloot met nieuwe Hysters

12 March 2015

DAF Trucks heeft na een intensief offerte traject een groot gedeelte van haar intern transport vloot vernieuwd met Hysters van Heffiq. Belangrijke uitgangspunt bij deze offerte was de wens van DAF om zoveel als mogelijk elektrische vorkheftrucks te gebruiken vanwege de lage kosten.

Zien, horen en voelen

25 February 2015

Als een vorkheftruckbestuurder productief moet zijn tijdens een dienst van 8 uur dan is de totale rij-ervaring erg belangrijk. David Rowell, Product Marketing Manager bij Hyster, onthult 15 manieren waarop Hyster® de Fortens-heftrucks van 2-3,5 ton op diesel en LPG heeft ontwikkeld om te optimaliseren wat de bestuurder ziet, hoort en voelt.

Maasoever

28 November 2014

Maasoever Coldstore heeft zijn vloot vernieuwd met 4 nieuwe heftrucks in zogenaamde coldstore uitvoering. Heffiq is hiervoor een nauwe samenwerking met Maasoever aangegaan, om de juiste service en specificaties goed op elkaar af te stemmen. Twee elektrische J2.5XN heftrucks zijn al geleverd en de komende maand worden aan de vloot nog eens twee compacte E2.5XN (2500 kg hefvermogen) modellen toegevoegd.

Laag brandstofverbruik zorgt voor reductie operationele kosten.

24 October 2014

Rotterdam Shortsea Terminals nam kortgeleden vijf empty container handlers van het merk Hyster in gebruik. Deze machines kunnen lege containers tot een gewicht van 22 ton verplaatsten. Ze vervangen materieel waarvan het leasecontract was afgelopen. Hoofd Technische Dienst Cees van Pelt vertelt dat RST voor Hyster koos vanwege de performance, de ergonomie, het gunstige brandstofverbruik en de goede service van leverancier Heffiq

Terug naar boven Terug