Zoek
3 oplossingen om vermoeidheid te verlagen bij  intern transport
Blog 25 - 04 - 2024

3 oplossingen om vermoeidheid te verlagen bij intern transport

In dit blog laten we verschillende voorbeelden zien hoe Hyster machines bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid bij de bestuurder. Zo zijn er opties of aanpassingen mogelijk die de productiviteit vergroten en vermoeidheid tegen gaan.


Verhoogde cabineoptie voor zelfverzekerde bediening

Bij de meeste ladingen hebben bestuurders goed zicht door de mast. Maar bij het hanteren van grote of hoge ladingen kan het het zicht behoorlijk belemmert worden. Dit is een veelvoorkomende uitdaging in toepassingen zoals de houtindustrie, waar dagelijks hoge stapels hout worden verplaatst, of in de chemische industrie waar gasflessen of bulkplastics moeten worden behandeld.

Wanneer de omvang van de lading het zicht van de bestuurder belemmert, kan dit ertoe leiden dat de bestuurder achteruit moet rijden. Dit zorgt vaak voor vermoeidheid bij de bestuurder, wat weer invloed heeft op het comfort en de productiviteit.

Om dit op te lossen, biedt Hyster verhoogde cabineopties voor veel heftruckmodellen. Dit kan de bestuurders meer vertrouwen geven om grote ladingen nauwkeurig en comfortabel te hanteren gedurende een hele shift. 

 

Verhoogde cabine is beschikbaar op de volgende modellen

Gebruiksvriendelijke trekkers

Industriële productieactiviteiten, zoals die in de auto-industrie, vereisen strakke lijnvoeringsoperaties. Werknemers die verantwoordelijk zijn voor de aanvoer van productielijnen, kunnen lange en drukke diensten hebben om gelijke tred te houden met de productieschema's. Hyster LO5.0-7.0T elektrische trekkers zijn ontworpen om deze zware taak vriendelijker te maken voor de gebruiker.

De Hyster elektrische trekker is voorzien van scooterbesturing en elektrische besturing. Dit vermindert de armbeweging die nodig is om van richting te veranderen en vermindert vermoeidheid bij de gebruiker voor optimale productiviteit.

Het ergonomische ontwerp omvat ook een lage opstap op het platform, om vermoeidheid te verminderen voor gebruikers die in en uit de truck stappen. Ook beschikt de machine over een breed en lang gebruikerplatform zodat ook lange bestuurders comfortabel de machine kunnen gebruiken. Een hoge, zachte rugleuning maakt het mogelijk voor gebruikers om de meest comfortabele rijpositie voor hun specifieke behoeften te kiezen. De elektrische trekker is te voorzien van handige trolleys. 

 

Bekijk de elektrische trekkers

Verbeterde controle met Hyster Big Trucks

Veel zware industriële werkomgevingen hebben dag in, dag uit te maken met ladingen van meer dan 8 ton. Comfort is essentieel om gebruikers productief te houden. Door slim ontwerp is de hypermoderne XD cabine op de Hyster H8-18XD IC-heftrucks en de containerhandlers van Hyster uitgerust om gebruikers comfortabel en productief te houden gedurende een volledige dienst.

De cabine biedt voldoende ruimte om gemakkelijk en comfortabel in en uit de cabine te stappen. Eenmaal binnen ervaren gebruikers het comfort van een ruime cockpit-stijl cabine. Hierin is de stoel helemaal naar wens in te stellen en kan de machine worden uitgerust met handige opties.

Zo kunnen gebruikers gebruikmaken van de mini-lever bediening maar is het ook mogelijk om de besturing via een ergonomisch joystick te regelen. Deze kan geïntegreerd worden in de bedieningsarm voor eenvoudige en intuïtieve bediening van hydraulische functies. Ook is de cabine uit te rusten met verwarming, airco en diverse handige opties. Lees meer over de mogelijkheden van de XD cabine

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Eenvoudig en snel een op maat gemaakt advies