Zoek
8 redenen om te kiezen voor de nieuwste Hyster lithium-ion heftrucks
Blog 25 - 04 - 2017

8 redenen om te kiezen voor de nieuwste Hyster lithium-ion heftrucks

Hyster heeft met de J10-18XD het aanbod lithium-ion heftruck uitgebreid voor zware heftrucks. Ook zijn lithium-ion batterijen verkrijgbaar op de "no-nonsense" UT-serie van Hyster op de driewiel elektrische J1.6-2.0UTTL-serie en de vierwiel J1.5-3.5UTL-serie.

Waarom zou uw bedrijf overwegen om over te schakelen naar heftrucks en magazijntrucks voorzien van lithium-ion technologie? In dit artikel zullen we acht sterke redenen om te kiezen voor lithium-ion en waarom deze geavanceerde energieopslagoplossing een waardevolle investering zijn.

 

1. Het voordeel van lithium-ion

Het grote voordeel van Lithium-ion is dat de batterijen de mogelijkheid bieden om tussentijds opgeladen te worden en kunnen in ongeveer 2.5 uur worden opgeladen. De batterijen zijn geïntegreerd via een batterij box onder de stoel, wat betekent dat ze indien nodig later in de levenscyclus van de trucks eenvoudig kunnen worden vervangen.

 

2. Eenvoudig te onderhouden

Lithium-ion aangedreven trucks zijn niet alleen ontworpen om gemakkelijk te worden onderhouden, maar met lithium-ion is er ook minder tijd nodig voor batterijonderhoud. Er is geen reiniging of bijvullen nodig, en het snelle opladen heeft geen nadelige effecten op de levensduur van de batterij.

 

3. Lage CO₂-uitstoot

Net als alle elektrische trucks hebben de nieuwste Hyster lithium-ion heftrucks geen CO-uitstoot. Dit helpt uw bedrijf om aan emissieregels te voldoen en duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

 

4. Bespaar ruimte

Win ruimte terug als u al een laadruimte voor loodzuurbatterijen heeft. Batterijopslag en batterijwisselstations zijn niet langer nodig. Parkeer eenvoudig, sluit aan en laad uw driewielige of vierwielige lithium-ion heftruck op. Het is niet nodig om reservebatterijen aan te schaffen of batterijen tijdens een shift te verwisselen

 

5. De juiste service die u gemoedsrust geeft

Deze trucks worden ondersteund door het servicenetwerk van Heffiq. Ondersteuning en snelle levering van onderdelen betekenen dat belangrijke componenten direct beschikbaar zijn voor een onmiddellijke reparatie van eventuele eenheden die ondersteuning nodig hebben.

 

6. Robuuste garantie

U kunt vertrouwen op de bescherming van een volledig gedekte garantie wanneer u een van de nieuwe Hyster lithium-ion heftrucks selecteert. Sterker nog, de lithium-ion batterij, die fabrieksmatig is geïnstalleerd, heeft standaard een aantrekkelijke garantie van 5 jaar (of 10.000 uur).

 

7. Concurrentievoordeel qua prijs

Lithium-ion technologie wordt steeds toegankelijker. Zo zijn de Hyster J1.6-2.0UTTL UTTL en Hyster J1.5-3.5UTL series aanspreekbaar voor een breed publiek dankzij hun concurrende prijzen. Alle producten zijn zo ontworpen en gebouwd om een lage total cost of ownership te bieden wanneer ze worden gekoppeld aan de juiste toepassing.

 

8. Sterkte en prestaties waarop u kan vertrouwen

Hyster heftrucks zijn de perfecte trucks voor chauffeurs die goederen stapelen en verplaatsen rond terreinen en opslag ruimtes. Het Hyster assortiment biedt een breed scala aan trucks voor iedere toepassing en gebruikersomstandigheden. Lithium-ion heftrucks bieden een uitstekende oplossing om de total cost of ownership laag te houden en keer op keer krachtige prestaties te leveren.

 

Verken lithium-ion-energie voor uw toepassing

De juiste energiebron en het juiste model ook afhangen van de bedrijfsomstandigheden, van de uitgevoerde taken tot de bedrijfsintensiteit en de behoeften van de gebruiker, uw budget en vele andere overwegingen. Identificeer de heftruck die het best is uitgerust om uw industriële behandeling uitdagingen aan te gaan door te spreken met uw lokale Hyster dealer.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis site survey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?