Heffiq Kennis Event 2023
Nieuws 08 - 05 - 2023

Heffiq Kennis Event 2023

Ontmoet de mensen van Heffiq en experts uit de branche. Stel uw vragen en bekijk unieke oplossingen en innovaties.

Op het Heffiq Kennis Event maken we de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van slim intern transport inzichtelijk. Zeker weten dat u nieuwe ideeën opdoet voor uw specifieke bedrijfssituatie.


Kennissessies

Neem deel aan kennissessies over waterstof, energieopslag, veiligheid of werven in een krappe arbeidsmarkt.  Zeker weten dat u ideeën opdoet voor uw specifieke bedrijfssituatie. Op het aanmeldformulier geeft u aan welke kennissessie(s) u wilt bezoeken. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven.

Bekijk de innovatieve elektrische vrachtwagen en de nieuwste sportieve elektrische auto. Of race in de F1-simulator over het circuit en zet de snelste tijd neer. Tijdens deze gezellige en informatieve middag zorgt Heffiq uiteraard voor fantastische catering en entertainment. U bent van harte welkom op donderdag 8 juni tussen 14:00 en 18:30 uur op de campus van  onze vestiging in Vianen.

 

 
In één middag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in slim intern transport! Heffiq Kennis Event 2023

Persoonlijk contact

Ontmoet de mensen achter Heffiq en stel uw vragen aan experts uit de branche en bekijk unieke oplossingen van onze partners. Van energieoplossingen tot heftruckbanden en van heftruckstoelen tot voorzetapparatuur. 

 

Bekijk alle informatie over het Heffiq Kennis Event 2023