Zoek
Dynamisch Stabiliteitssysteem (DSS)

Hyster Dynamisch Stabiliteitssysteem (DSS)

Het onderhoudsvrije Dynamische Stabiliteitssysteem (DSS) vermindert het risico op kantelen en herinnert bestuurders aan veilig werken. Het systeem houdt toezicht bij het gebruik van de heftruck en grijpt in wanneer gevaarlijke situaties dreigen te ontstaan.

Chauffeurs krijgen een visuele waarschuwing op het display van de heftruck en er wordt een geluidssignaal gegeven wanneer één van de systemen wordt geactiveerd.

Lateraal stabiliteitssysteem

Vermindert de kans op overhellen van de heftruck in bochten en verbetert de zijdelingse stabiliteit. Het innovatieve ontwerp van de stuuras zorgt voor een superieure rijervaring over oneffen oppervlakken. Het systeem is 100% onderhoudsvrij en heeft geen regelaar, sensoren of bedrading.
 

DSS voor zijdelingse stabiliteit

DSS Video
 
 

High lift tractieregeling

Het systeem beperkt de snelheid van de truck bij werkzaamheden met een geheven lading wanneer het vorkenbord zich boven een drempelwaarde voor hoogte bevindt. 

DSS-tractieregeling

 

High lift tiltregeling

Het systeem beperkt de neigsnelheid en het voorwaartse neigbereik van de truck wanneer het vorkenbord met de lading boven een drempelwaarde voor hoogte bevindt. 

DSS-kantelregeling

 

Bocht controle

Zorgt voor een dynamische begrenzing van de snelheid bij het nemen van bochten, afhankelijk van de krapte van de bocht. De rijsnelheid van de truck wordt verlaagd door automatisch gas terug te nemen. Dit zorgt voor een soepele vertraging.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Gratis site survey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?

Dynamisch Stabiliteitssysteem is beschikbaar voor de volgende heftrucks