Binnendienst monteur Vianen
Blog 27 - 11 - 2023

Binnendienst monteur Vianen

 

Theorie meteen in de praktijk brengen

Via via ben ik als stagiair bij Heffiq gestart en dit beviel mij gelijk heel goed. Ik kwam terecht in een leuk team met goede begeleiding. Nu ben ik iets meer dan twee jaar officieel in dienst bij Heffiq, waarbij ik als Binnendienstmonteur in werkplaats Vianen werk. Tegelijkertijd volg ik de opleiding Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen niveau 3 bij Aventus in Apeldoorn.

 
"Ik kwam terecht in een leuk team met goede begeleiding." Dylan van Kooten

Eén dag in de week ga ik naar school en vier dagen per week ben ik bij Heffiq aan het werk. Als Binnendienstmonteur zorg ik voor het onderhoud, het verhuur klaarmaken van machines en het preppen van nieuwe machines. De balans tussen werk en school vind ik erg fijn. Tijdens die schooldag krijg ik best veel theorie voorgeschoteld hiermee kan ik vervolgens op mijn werk in de praktijk aan de slag. Ik ben iemand die juist in de praktijk heel goed leert dus voor mij is dit ideaal!  

 

De Heffiq Academy is echt top! 

De begeleiding die ik krijg bij Heffiq vind ik erg goed. Daarnaast is de Heffiq Academy een groot voordeel, dit is echt top! Je kan hier altijd terecht en er wordt altijd tijd voor je gemaakt als je ergens tegenaan loopt. Omdat ik direct mijn vragen kan stellen bij de Academy heb ik ook vaak een voorsprong op school. Ook zijn ze flexibel en denken ze goed met je mee. Zo had ik laatst bijvoorbeeld meer tijd nodig om mij voor te bereiden op een toets. Bij Heffiq wordt hier dan ook echt de tijd vrijgemaakt die ik nodig heb en dat vind ik heel positief.  

 

 
"Je kan hier altijd terecht en er wordt altijd tijd voor je gemaakt als je ergens tegenaan loopt" Dylan van Kooten

Divers werk en leuke collega’s 

De diversiteit en de uitdaging in het werk vind ik heel relaxed! Je bent altijd bezig met verschillende werkzaamheden. Zo zijn er altijd wel andere storingen waarbij er dus ook andere handelingen en expertise vereist worden. Verder is de band met mijn collega’s erg goed, we zijn super collegiaal met elkaar, staan voor elkaar klaar en kunnen ook buiten werk om dingen met elkaar bespreken. Als Heffiq zijnde mogen we hier denk ik heel trots op zijn! 

 

De toekomst 

De ontwikkelingsmogelijk heden binnen Heffiq zijn groot. Je krijgt zeker de kans om door te groeien als je dat wil. Ik heb voor nu hier alles goed op een rijtje en wil hier voorlopig dan ook zeker blijven! Mijn ambitie is nu eerst om niveau 3 af te ronden en daarna niveau 4 te halen.