Hyster trucks geschikt voor compacte opslagruimtes
Blog 14 - 02 - 2024

Hyster trucks geschikt voor compacte opslagruimtes

Ruimte is een kostbaar goed voor veel magazijnoperaties. 3PL-bedrijven moeten vaak de ruimte herorganiseren om meer producten te kunnen opslaan, bijvoorbeeld voor kortetermijnpieken. Ondertussen zoeken veel gespecialiseerde magazijnen naar manieren om het ruimtegebruik te maximaliseren met smallere gangpaden.

Naarmate de ruimte in de gangpaden krapper wordt, heeft dit invloed op de eisen voor magazijnapparatuur. Hyster heeft een reeks magazijntrucks ontworpen om hoge prestaties te leveren in magazijnen met smallere gangpaden.

 

Hyster R1.0-1.4E

Robuust, intelligent, betrouwbaar en efficiënt, de Hyster R1.0-1.4E Reachtruck is ontworpen om te werken in smalle gangpaden en kan tot 1,4 ton tillen.

Voor kleinere magazijnen die uitdagingen hebben bij het opslaan en verwerken van de voorraad binnen beperkte ruimtes, is deze smalle-gangpad Reachtruck ontworpen om beter te manoeuvreren. Deze heeft een kantelbare mast met geïntegreerde beperkte sideshift en een compact chassis, wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid in omgevingen waar de ruimte beperkt is. Omdat de mast naar achteren kantelt, bespaart dit belangrijke centimeters. Hierdoor is de truck in staat om voorraad te verwerken in hoog opgestapelde stellingen, zelfs in smalle gangpaden.

 

Hyster S1.5UT-S

Met een compacte omvang en kleine draaicirkel is de Hyster S1.5UT S platform stapelaar ideaal voor orderpicking. De truck is gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in magazijnen waar de ruimte in de gangpaden beperkt is. Deze Hyster platform stapelaars zijn ook zeer geschikt voor andere lichtere magazijnactiviteiten. Van het bevoorraden van magazijnen achterin de winkel tot cross docking activiteiten in drukke logistieke operaties. 

De Hyster S1.5UT S platform stapelaar excelleert ook in het plaatsen van goederen in stellingen op laag tot middelhoog niveau en het overbrengen van pallets over middellange en korte afstanden. Dit biedt bedrijven een betrouwbare en betaalbare oplossing die eenvoudig te onderhouden is met lage onderhoudskosten.

 

Hyster C1.0-1.5

Hyster Very Narrow Aisle-trucks (VNA) voldoen aan de hoogste eisen van magazijnen met een hoge opslagdichtheid, waar bereik op hoogte van groot belang is en ruimte schaars is.

Magazijnen en logistieke centra profiteren met de Hyster VNA van een gebruiksvriendelijk ontwerp met kracht en stabiliteit op grote hoogtes. De unieke QUAD-form mast van de Hyster C1.0-1.5 VNA-truck is rotsvast op hoogtes tot 17 meter. De VNA zet eenvoudig horizontaal of verticaal goederen weg en biedt één van de snelste VNA in de branche.

De slanke draaikop biedt maximale flexibiliteit en stelt de Hyster VNA-truck in staat om te werken in zeer smalle gangpaden. Een integrale pantograaf op de draaikop en uitstekend zicht op de vorkpunten, verbeteren de handling en controle voor de gebruiker.

 
 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Eenvoudig en snel een op maat gemaakt advies