Zware elektrische heftruck

Zware elektrische heftruck Carer R

  • No-nonsense heftruck
  • Uitstekend zicht
  • Geschikt om containers binnen te rijden
  • Onderhoudsvrije AC-motor
  • Verkrijgbaar met een hefcapaciteit van 6000-16000 kg
Korte termijn Lange termijn

Vraag een offerte aan voor de Zware elektrische heftruck Carer R-serie

Zware elektrische heftruck

Vraag een verhuur offerte aan voor de Zware elektrische heftruck Carer R-serie

Zware elektrische heftruck

Deze Zware elektrische heftruck leasen?

Zware elektrische heftruck

Zware elektrische heftruck voor basis inzet

De Carer R serie is een no-nonsense zware elektrische heftruck, ontworpen voor basis inzet. Bestuurders ervaren optimaal zicht door de mast en rondom de truck. De batterijcapaciteit is 1085Ah. Daarmee is de heftruck inzetbaar voor 8 werkuren. Onderhoudscomponenten zijn eenvoudig toegankelijk voor service monteurs, wat zorgt voor lage gebruikskosten. Optioneel is de truck verkrijgbaar met een hoogte van 2230 mm. Hierdoor is de machine geschikt voor lage ruimtes en om containers binnen te rijden.

Veel bestelde opties

Verlaagde uitvoering

Verlaagde uitvoering

Optioneel is de truck verkrijgbaar met een hoogte van 2230 mm. Hierdoor is de machine geschikt voor lage ruimtes en om containers binnen te rijden.

Cabine met verwarming

Cabine met verwarming

Optioneel is de Carer R-serie verkrijgbaar met een cabine voorzien van verwarming

Vergelijk modellen

Model
R60H
R70H
R80H
R120H
R160H

Sterke punten Carer R-serie

De Carer R-serie is een no-nonsense truck ontworpen voor goede prestaties en efficiëntie. De truck beschikt over mechanische hendels en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De onderhoudsarme AC motor zorgt voor een minimale onderhoudsfrequentie. Afzonderlijke onderdelen communiceren met elkaar, door de toepassing van het CAN-Open systeem. Dit systeem zorgt voor minder bedrading, waardoor storingen minimaal zijn.

Het energieverbruik is uiterst laag. Door de inzet van grote batterijen (1085 Ah) kunnen meerdere diensten op één batterijlading worden gereden. De machine is ontworpen met een breedte van 1450 mm, waardoor een batterijcapaciteit van 80V/1085Ah mogelijk is.

Zwaardere uitvoering R120H en R160H

De zwaardere modellen van de R-serie zijn beschikbaar met een hefcapaciteit van 12000 of 16000 kg. Met een batterij van 120V/1500 Ah, beschikt de truck over genoeg vermogen voor een werkdag van 8 uur. Low Maintenance oliebadremmen, maken buitengebruik van de machine mogelijk. Verder zijn de batterij en motor eenvoudig toegankelijk voor service en onderhoud, dankzij de tilting cabine. 

 

Meer weten over de Carer R-serie?

Vul het contactformulier in

Contactformulier

  • Gratis sitesurvey
  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen

Een afspraak

Voor een passend advies?