Servicemonteur Heffiq

Versterk jij ons team als Servicemonteur?

Als servicemonteur bij Heffiq heb je een verantwoordelijke en afwisselende baan. 

 

Servicemonteur Heffiq

Heffiq groeit. Dat komt door onze persoonlijke benadering naar de klanten, de wil om slimme oplossingen te vinden en door te blijven ontwikkelen. We denken mee- en vooruit en zijn pas tevreden als alles tot in detail geregeld is.

Als Servicemonteur bij Heffiq heb je een afwisselende en belangrijke functie binnen ons bedrijf. Jij bent namelijk het visitekaartje van Heffiq als het gaat om reparatie en onderhoud, richting onze klanten. 

 


Werkzaamheden als Servicemonteur

Als Servicemonteur bij Heffiq heb je een verantwoordelijk baan. Je bestelt je eigen onderdelen, je schrijft je uren, je maakt je eigen digitale rapport en vervolgens aan het eind van de klus geef je feedback aan de klant wat je hebt gedaan. Ruim voordat de klus gereed is, neem je contact op met jouw Service Coördinator om de volgende klus door te spreken zodat je goed geïnformeerd op pad gaat. Onze klantenkring is zeer divers, je sleutelt aan klein en groot materieel. Je werkt voornamelijk zelfstandig waarbij je bij sommige klussen met twee man sterk aan het werk bent.

 


 

 

Vacatures servicemonteur

Vacature Service Monteur Regio Den Bosch, Breda, Dordrecht

Vacature Service Monteur Den Bosch, Breda, Dordrecht

Lees meer Lees meer
Vacature service monteur regio Nijmegen

Vacature Service Monteur Regio Nijmegen

Lees meer Lees meer


 

 

Heffiq Academy 

Voor de opleiding en training van onze medewerkers beschikken we over onze eigen Heffiq Academy. In dit moderne en compleet uitgeruste kenniscentrum kunnen de medewerkers hun kennis vergroten en zich nieuwe technieken en toepassingen eigen maken.De technieken die je tegenkomt in je werk zijn zeer divers en lopen uiteen van elektrisch, hydrauliek tot mechanisch. De theorie en praktijk van onze diverse machines worden in de Heffiq Academy behandeld. 

 

Bekijk onze blogs over de dagelijkse uitdagingen van onze Servicemonteurs

  • Een verantwoordelijke en afwisselende baan
  • Service bus vol onderdelen en gereedschap
  • Volop doorgroeimogelijkheden