Intern transport

Optimaal intern transport

Samen zorgen we daarvoor, beloofd

 

FleetFlex De altijd passende oplossing voor uw intern transport

 

Het one-stop-shop concept van Heffiq helpt bedrijven te optimaliseren door het logistieke proces verder te professionaliseren. Heffiq heeft een ervaren team van medewerkers die allemaal een duidelijke rol hebben om tot de beste op maat gesneden oplossing te komen.

De werkwijze die gehanteerd wordt om tot deze oplossing te komen, heet FleetFlex®. Deze unieke werkwijze zorgt ervoor dat, door middel van vier heldere stappen, het logistieke proces in kaart wordt gebracht en optimaal wordt ingevuld.

Inventarisatie

Inventarisatie

Via een site survey, brengen wij samen met u de wensen, eisen en doelstellingen van uw intern transport in kaart.

Oplossingen

Oplossingen

Aan de hand van de inventarisatie werken wij voor u een op maat gemaakt voorstel uit. De oplossing voor uw logistieke proces.

Implementatie

Implementatie

In deze fase wordt de oplossing uit stap 2 uitgevoerd. Uw intern transportmaterieel wordt besteld en we zorgen ervoor dat alles naar wens is ingericht.

Optimalisatie

Optimalisatie

Aan de hand van periodieke rapportages en analyses, kijken we samen met u of onze oplossing aan de verwachtingen voldoet.

Meer weten over FleetFlex?

Lees meer

Thuis in alle toepassingsgebieden

Transport en opslag van goederen kent in elke branche specifieke wensen, randvoorwaarden en prioriteiten. Heffiq heeft veel ervaring in het bieden van passende oplossingen voor verschillende bedrijfstakken.

 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

De Arbo-wet stelt de werkgever verantwoordelijk voor een specifieke deskundigheid van haar medewerkers bij het bedienen van mobiele arbeidsmiddelen (zoals een heftruck, een elektrische pallettruck of reacstacker).

Lees verder

Goede service en onderhoud zorgen ervoor dat uw vloot in topconditie blijft en uw productiviteit optimaal. We hebben altijd een passende oplossing!

Lees verder

Heeft u één of meerdere trucks nodig, maar wilt u niet kopen? Bekijk dan onze lease of korte termijn verhuur opties

Lees verder

Ben jij op zoek naar technische uitdagingen, een hoge mate van zelfstandigheid en professionele ondersteuning. Bekijk dan onze vacatures

Lees verder

Direct contact?

Maak kennis met onze partners

Sinds 1938 zijn wij exclusief dealer van Hyster hef- en magazijntrucks. Wereldwijd één van de grootste producenten van intern transport.

Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met kwaliteitspartners. Hiermee bieden wij een totaaloplossing voor uw logistieke uitdagingen op het gebied van intern transport. Van magazijninrichting, tot terminal trekkers en van vloerreinigingsmachines tot gerobotiseerde magazijntruck.

Lees meer

Snel een adviesgesprek?

Vul dan het formulier in