Zoek
Meerij stapelaar dubbele handling

Meerij stapelaar dubbele handling S2.0SD

  • Verplaats twee pallets tegelijkertijd
  • Meerij platform
  • Compact en robuust
  • Lithium-ion ready
  • Gepatenteerde anti-beknellingsfunctie
Korte termijn Lange termijn

Vraag een offerte aan voor de S2.0SD

Meerij stapelaar dubbele handling

Vraag een verhuur offerte aan voor de S2.0SD

Meerij stapelaar dubbele handling

Deze Meerij stapelaar dubbele handling leasen?

Meerij stapelaar dubbele handling

Meerij stapelaar voor het verplaatsen van twee pallets tegelijkertijd

Wilt u een efficiënte handling in uw magazijn? Met de Hyster S2.0SD meerij stapelaar verplaatst u twee pallets tegelijkertijd met een maximumgewicht van 2000 kg. Hiermee wordt uw productiviteit vergroot en op kosten bespaard.   

Unieke eigenschappen

Meerij stapelaar dubbele handling

Lithium-ion ready

Deze techniek zorgt ervoor dat de truck de chemie van de lithium-ion of loodzuurbatterij herkent. Hierdoor hoeven geen parameters worden gewijzigd wanneer de truck wordt voorzien van een lithium-ion batterij.

Meerij stapelaar dubbele handling

Platform

Zorgt voor meer comfort voor de chauffeur bij langere afstanden.

Meerij stapelaar dubbele handling

Initiële heffing

Voor het oppakken van dichte pallets en dubbele pallethandling. Vergroot de efficiëntie

Meerij stapelaar dubbele handling

Anti beknellingsfunctie

De gepatenteerde anti-beknellingsfunctie bepaalt of de rijrichting moet worden omgekeerd wanneer het platform een obstakel raakt

Veel bestelde opties

Vlootbeheer met Hyster Tracker

Vlootbeheer met Hyster Tracker

Meer inzicht, hogere productiviteit en lagere kosten

Lees meer Lees meer
Achter bescherming

Achter bescherming

De truck is verkrijgbaar met een vast platform voorzien van achter bescherming. Deze optie biedt nog meer veiligheid en bescherming voor de bestuurder.

Zijbescherming

Zijbescherming

Deze truck is verkrijgbaar met een vast platform voorzien van zijbescherming.

Vergelijk modellen

Model Hefvermogen Lastzwaartepunt Hefhoogte Gangpadbreedte Accucapaciteit
S2.0SD 2000 kg 600 mm 1574 mm 2499 mm 24V / 250Ah

Geheel naar eigen wens configuureerbaar 

Kies de uitvoering die het beste past bij uw specifieke wensen. Of het nu gaat om lange afstanden af te leggen of voor het werken op laadperrons. Voor toepassingen in nauwe ruimtes kunt u bijvoorbeeld een model selecteren met een inklapbaar platform en zijarmen, wat de wendbaarheid en flexibiliteit bevordert. Voor omgevingen met veel verkeer is een vast platform met zij- of achterbescherming voor de bestuurder een goede oplossing.

Opties

De meerij stapelaar kan geheel naar wens worden uitgerust. Zo zijn diverse opties beschikbaar (afhankelijk van het model) die bijdragen aan een beter comfort voor de bestuurder of de productiviteit optimaliseren.

Denk bijvoorbeeld aan Hyster Tracker-telematicasysteem, verlichtingsmogelijkheden, een verstelbare dissel, startsysteem met contactsleutel of toetsenpaneel, lastbeschermrek, lastwielen, verschillende aandrijfwielen, een voetsensor, koelhuisoptie, bekerhouder, klembord en multifunctionele beugels en klemmen.

Voorbereid voor lithium-ion

Klaar voor loodzuurbatterijen of lithium-ion? Kies uit een breed aanbod batterijen die passen bij de behoefte van uw toepassing. Wanneer de stapelaar wordt uitgerust met een lithium-ion batterij, kan de truck tussentijds worden opgeladen. Hierdoor kan de truck langer mee op een werkdag en is dit de ideale optie voor meerdere ploegendiensten.

Deze truck is "lithium-ion ready". Dit betekent dat de truck kan worden aangedreven door lithium-ion batterijen dankzij een regelaar die automatisch het type batterij herkent. Hierdoor hoeven geen parameters te worden gewijzigd om de batterij te beheren als u overstapt van loodzuur naar lithium-ion.

Meer controle, minder trillingen

De motor drive unit (MDU) maximaliseert de tractieregeling en biedt daarmee veel bestuurderscomfort. De chauffeur heeft hierdoor betere controle over de machine wat bijdraagt aan het minimaliseren van schades.

Het verende platform breekt schokken, waardoor de chauffeur een betere rijervaring heeft. Door de vering worden ook trillingen verminderd, wat bijdraagt aan het bestuurderscomfort bij het in- en uitrijden van vrachtwagens, laden en lossen en werken op hellingen of terreinen met een oneffen vloeroppervlak.

Compacte robuuste meerij stapelaar

De meerij stapelaar heeft een compact ontwerp voor optimale wendbaarheid. Hierdoor hebben gebruikers optimale controle om op hellingen of in vrachtwagens te werken. 

De truck is vervaardigd van robuuste, heavy-duty componenten en een betrouwbaar elektrisch systeem. De mast heeft een betrouwbare, duurzame ketting die zorgt voor hoge productiviteit en lagere onderhoudskosten. De truck is zo ontworpen dat onderhoudscomponenten eenvoudig te raadplegen zijn.

Gepatenteerde anti-beknellingsfunctie

De meerij stapelaar is uitgerust met een gepatenteerde anti-beknellingsfunctie. Wanneer het platform een obstakel raakt, registreert de chauffeuraanwezigheidssensor de positie van het platform en bepaalt of de rijrichting moet worden omgekeerd. Hierdoor kan de bestuurder de stapelaar gedurende een korte tijd en op zeer lage snelheid de andere kant uitrijden, om het platform weer vrij te maken. 

 

Direct leverbaar

Zoek je een direct leverbare Meerij stapelaar dubbele handling?

Neem contact met ons op en hij staat binnen no time op de stoep

Meerij stapelaar dubbele handling
Meerij stapelaar dubbele handling
Direct leverbaar: Meerij stapelaar dubbele handling