Zoek
Elektrische Stapelaars

Zoekt u een elektrische stapelaar?

Bekijk onze krachtige Hyster elektrische stapelaars. Zowel meeloop -en meerij stapelaars

 

Elektrische Stapelaar

De serie Hyster elektrische stapelaars bieden hoge prestaties, optimaal comfort voor de bestuurder en lage onderhoudskosten. De stapelaars worden ingezet in de meest veeleisende magazijntoepassingen en zijn verkrijgbaar als meeloop en meerij stapelaar. Onze stapelaars bevatten de volgende kenmerken:

✅  Ergonomisch ontwerp
✅  Productief 
✅  Robuust gebouwd
✅  Optimaal zicht door de mast
✅  Eenvoudig in gebruik
✅  Verkrijgbaar met platform
Verkrijgbaar met lithium-ion batterij
 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

3 redenen om dit nu te doen:

  • Vrijblijvend advies
  • Weten waar uw kansen liggen
  • Direct in gesprek met een expert

Een afspraak

Voor een passend advies? 

 

Hyster elektrische meeloop stapelaars

Hyster meeloopstapelaars bieden maximale controle en optimaal zicht voor de bestuurder. De elektrische stapelaars zijn eenvoudig te manoeuvreren in krappe ruimtes en ideaal inzetbaar bij de handling van ladingen.

Onze betrouwbare en energiezuinige meeloop stapelaars zijn geschikt voor het verplaatsen van ladingen over korte en middellange afstanden. Ook zijn uitvoeringen verkrijgbaar met initiële heffing, voor het vervoeren van twee pallets tegelijkertijd. Bekijk het overzicht van onze elektrische meeloop stapelaars

 

Elektrische Stapelaars

Hyster elektrische meerij stapelaars

Ons assortiment Hyster meerij stapelaars is uiterst geschikt voor pallettransport over langere afstanden. Deze trucks beschikken over een platform waardoor deze trucks de productivteit van de bestuurder vergroten. De platformstapelaars bieden maximale controle, optimaal zicht en zijn uiterst geschikt voor het manoevreren van ladingen in krappe ruimtes.

Onze betrouwbare en energiezuinige meerij stapelaars zijn geschikt voor het verplaatsen van ladingen over middellange en lange afstanden. Ook zijn uitvoeringen verkrijgbaar met initiële heffing, voor het vervoeren van twee pallets tegelijkertijd en zijn diverse veiligheidsopties mogelijk. Bekijk het overzicht van onze elektrische meerij stapelaars:

 

Elektrische Stapelaars

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul ons contactformulier in voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Na invulling van dit neemt onze adviseur binnen 24-uur contact met u op.

Een afspraak

Voor een passend advies?