Zoek
Agrarisch

Altijd een passende oplossing

Voor veeleisende tuinders en agrarische bedrijven met weinig gebruiksuren

 

Voordeel op heftrucks en magazijntrucks voor de agrarische sector

Vaak hebben boeren en tuinders één heftruck. De meeste leveranciers van intern transportmiddelen zijn qua service en onderhoud hier niet op ingericht. Doordat we ons juist richten op het grote aantal kleingebruikers, zijn wij hierop dé uitzondering. Met ons ruime assortiment Hyster heftrucks en magazijntrucks, bedienen wij de gehele agrarische sector. Voor zowel de veeleisende tuinder die de heftruck continue gebruikt, als de akkerbouwer die liever een voordeliger, maar robuuste truck wil. 

 
"LTO leden ontvangen 5% korting op de aanschaf van een nieuwe heftruck en 15% korting op het huren van hef -en magazijntrucks"

Advies op maat

Wij kennen de agrarische markt als geen ander en weten waar de uitdagingen zitten. Zo is krappe ruimte een belangrijk punt als het gaat om koelopslag, terwijl extra inzet van groot belang is tijdens seizoenspieken. Afhankelijk van uw wensen, adviseren we u graag met een passende oplossing. Daarmee denken we verder dan alleen uw hef- of magazijntruck en helpen we u ook op het gebied van:

  • Veiligheid, ergonomie en uptime 
  • Voorzetapparatuur
  • Flexibele inzet tijdens seizoenspieken
  • Duurzaamheid
  • Subsidie en regelgeving
 

Samenwerking met LTO

LTO-Leden profiteren van een aantrekkelijke regeling, waarbij leden 5% korting ontvangen op de aanschaf van een nieuwe heftruck. Ook heeft u als lid van LTO, 15% voordeel op het huren van een heftruck of magazijntruck. Hiervoor heeft LTO afspraken gemaakt met ons. Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24-uur contact met u opNieuwe diesel, LPG en elektrische Hyster UT-heftrucks

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de Hyster UT-serie. Deze no-nonsense trucks zijn inzetbaar voor veelzijdige toepassingen zoals in de agrarische sector. De trucks zijn verkrijgbaar met diesel, LPG en elektrische aandrijving. Zo beschikken we altijd over een passende machine afgestemd op uw behoefte. De LTO korting is ook van toepassing op andere Hyster modellen die Heffiq voert.

 
 

LTO ledenvoordeel

Bekijk meer informatie over onze samenwerking en kortingen op LTO ledenvoordeel