Zoek
Nieuwe Hyster S2.0SD meerij stapelaar
Nieuws 07 - 12 - 2022

Nieuwe Hyster S2.0SD meerij stapelaar

Heffiq heeft met de Hyster S2.0SD een nieuwe meerij stapelaar toegevoegd aan het assortiment magazijntrucks. Door de initiële heffing kan de stapelaar twee pallets tegelijkertijd verplaatsen. Hiermee wordt de productiviteit vergroot en kosten bespaard.   

De nieuwe meerij stapelaar is een efficiënte oplossing voor het laden en lossen van pallets die twee hoog gestapeld worden in containers. Daarmee is deze stapelaar geschikt voor logistieke werkomgevingen in de detailhandel, voedseldistributie en in magazijnen waarbij gebruik wordt gemaakt van laadperrons. De truck heeft een hefvermogen tot 2000 kg. 

Aangepast aan de werkomgeving 

De nieuwe stapelaar accelereert zowel beladen als onbeladen snel. Hierdoor is de truck geschikt voor pallettransport over lange afstanden of voor werkzaamheden bij docking stations. Bestuurders hebben keuze uit verschillende rijmodi zodat de machine aangepast kan worden aan de werkomgeving. Verder zorgt de vernieuwde disselkop voor efficiënte besturing op de werkvloer. 

Veiligheid 

Voor bescherming en comfort van de bestuurder is de S2.0SD meerij stapelaar voorzien van een groot platform met een rubberen vloermat. Dit zorgt voor uitstekende grip en vergroot de veiligheid. Dankzij het opklapbare platform komt de truck uitstekend tot zijn recht in een werkomgeving waar de ruimte beperkt is. Optioneel is ook een vast platform beschikbaar en een ontwerp met zijarmen, waardoor de bestuurder nog beter wordt beschermd.

 

Kostenbesparing 

"Kostenbeheersing is een belangrijk onderwerp op de werkvloer. Doordat deze stapelaar twee pallets tegelijkertijd kan vervoeren wordt de productiviteit vergroot”, zegt Monica Radavelli, Product Manager Warehouse bij Hyster. “Verder is de stapelaar ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, productiviteit en kostenbesparing. De heavy-duty componenten, het robuuste ontwerp en het betrouwbare elektrisch systeem zorgen ervoor dat de stapelaar geschikt is voor veelzijdige magazijntoepassingen", vervolgt Monica.  

Opties en extra’s 

Voor de truck zijn diverse opties beschikbaar zodat de truck geheel kan worden aangepast aan de bedrijfsomgeving. Zo kan de truck worden uitgerust met Hyster Tracker-telematica, verschillende werk- en veiligheidsverlichting, een startsysteem met toetsenbord, een ladingbeschermrek, voetsensoren en een coldstore uitvoering. Ook zijn verschillende masten beschikbaar en zijn opties verkrijgbaar om het comfort van de gebruiker te vergroten zoals klemborden en bekerhouders.  

 

Bekijk de nieuwe S2.0SD stapelaar

Meer weten over deze nieuwe meerij stapelaar?

Vul ons contactformulier in voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek