Zoek
Hyster A-serie genomineerd als finalist Archies Awards
Nieuws 07 - 10 - 2022

Hyster A-serie genomineerd als finalist Archies Awards

De nieuwe Hyster A-serie heftrucks zijn genomineerd als finalist in de categorie "Ergonomics" van The Archies Awards for Excellence. Deze prijs wordt uitgereikt door de UK Materials Handling Association (UKMHA).


 

 

Toonaangevende ergonomie

De Hyster H2.0-3.5A-serie is op de shortlist geplaatst omdat ze zijn ontworpen met het oog op ergonomie en comfort voor de bestuurder. De trucks beschikken over 33% betere mastdoorkijk in vergelijking met toonaangevende concurrenten.

Ook is de opstap van de serie ruim 65% groter dan die van toonaangevende concurrenten. De opklapbare armsteun maakt het gemakkelijk voor bestuurders om herhaaldelijk in en uit de cabine te stappen. Verder beschikt het ruime bestuurderscompartiment over een groot vloeroppervlak met royale hoofd- en schoudervrijheid. Dit geeft de heftruckchauffeur meer bewegingsvrijheid in de cabine.

De stoel is ook tot 25% beter verstelbaar in vergelijking met concurrenten. Ook de voet geactiveerde parkeerrem vereist minder inspanning voor de chauffeur, waardoor de belasting van de rug tot het minimum wordt beperkt.

 


 

 

Archies Awards

De Archies-awards erkennen bedrijven, teams en individuen die innoveren, processen verbeteren en de efficiëntie en veiligheid vergroten. Elk jaar streven deelnemers naar de winst van een handgegoten Archie-beeldje, gemodelleerd naar Archimedes. De winnaars worden op zaterdag 15 oktober 2022 bekendgemaakt tijdens een prijsuitreiking in het Hilton Metropole, Birmingham, VK.

Lees meer over de Hyster A-serie.

 

Bekijk de A-serie