Hyster A-serie: diesel en LPG heftrucks

Duidelijk Hyster, gebouwd voor uw toepassing

Sterke en betrouwbare heftrucks voor dagelijks gebruik

 

Sterke en betrouwbare heftrucks, samengesteld naar uw wensen

De H2.0-3.5A is de nieuwe heftruckserie van Hyster. Deze serie wordt volledig samengesteld naar uw wensen. De trucks zijn verkrijgbaar met een hefcapaciteit van 2000-3500 kg in een diesel of LPG variant. Bekijk alle voordelen en unieke eigenschappen van deze gloednieuwe heftruck.

Video A-serie

 

Ontdek de nieuwe Hyster A-serie heftrucks

A-serie brochure

Hyster A-serie brochure

Download hier (pdf)

Sterke punten Hyster H2.0-3.5A heftruck

De nieuwe H2.0-3.5A heftruck wordt volledig op maat samengesteld naar uw wensen. De truck is verkrijgbaar met een hefcapaciteit van 2000-3500 kg. De machine beschikt over een handig 5" touchscreen display, voorzien van alle belangrijke informatie en parameters.

 
"De nieuwe Hyster A-serie beschikt over de breedste mastdoorkijk in de markt"

Uitstekend zicht

Goed zicht is belangrijk om ongevallen en schade te voorkomen.De nieuwe H2.0-3.5A heftruck beschikt over uitstekend zicht door de mast en rondom de truck.

 


Bediening

De eenvoudige bediening zorgt voor gemak en optimale controle voor de chauffeur. 

 


Optimaal comfort

Elk detail van de cabine is nauwkeurig ontworpen voor optimaal comfort en het beste zicht. Hierdoor werken chauffeurs comfortabel en productief.

 


Lage Kosten

De Hyster A-serie houdt de kosten onder controle. De truck is uitgerust met functies om stilstand te voorkomen, eenvoudig onderhoud te plegen en brandstofkosten te verlagen.

 


A+ Logic

De nieuwe A-serie wordt samengesteld volgens de A+ Logic methode. Hierbij kiest u voor maatwerk opties die het best aansluiten bij uw werkomgeving. Zo betaalt u alleen voor functies die u echt nodig heeft.

  

 

Meer weten over de Hyster A-serie

Vul ons contactformulier in en onze adviseur neemt binnen 24-uur contact met u op