Zoek
Bekijk Alle Hoogtepunten Van Het Hyster Hub Event
Nieuws 10 - 10 - 2016

Bekijk Alle Hoogtepunten Van Het Hyster Hub Event

Honderden bezoekers hebben afgelopen week het Hyster Hub Event in Weeze in Weeze bezocht.De belangrijkste hoogtepunten hebben we op een rij gezet:


Honderden bezoekers hebben het Hyster Hub Event in Weeze bezocht. Deze dag gaf bezoekers de uitgelezen mogelijkheid om het complete assortiment Hyster producten in actie te zien. Van Warehouse tot containerhandlers en van pallettrucks tot telemetrie oplossingen. De gasten kregen bij verschillende zones uitgebreide presentaties te zien met betrekking tot duurzame inzet van intern transport en kostenbesparende logistieke oplossingen.


Hoogtepunten van het Hyster HUB event:

  • Het Hyster Tracker fleet management system; Deze telematrie oplossing brengt verschillende statistieken in kaart zoals productiviteit, optimalisatie en kosten van de truckvloot
  • Oplossingen voor staal applicaties: Om de kosten te verlagen in de staal industrie heeft Hyster een aantal speciale oplossingen gepresenteerd. Diverse voorzetapparatuur werd gepresenteerd voor ladingen met uitzonderlijke gewichten, vormen en maten.
  • Met het oog op de toekomst heeft Hyster een volautomatisch magazijn gepresenteerd met automatische VNA's en reachtrucks.
  • Een nieuwe 8 tons elektrische heftruck is gepresenteerd met een Lithium Ion battery. De truck bereikt 100% oplaadtijd in 2 uur, waardoor deze truck een ideale oplossing is voor zware applicaties als de papierindustrie, houtindustrie en staal verwerking.
  • Hyster introduceert twee weegsystemen, static en static-plus. Deze kunnen gebruikt worden voor de Reachstacker in zware applicaties.
  • Hyster heeft een nieuw batterij wisselsysteem geïntroduceerd voor elektrische heftrucks tot 3,5 ton. Ook is er een nieuwe Powered Battery Exchange Stacker gepresenteerd wat meer opties geeft bij het verwisselen van batterijen van 1.5 tot 5.5 ton.
  • Verschillende leveranciers hebben uitgebreide productdemonstraties gegeven over slimme oplossingen. Zo presenteerde ELME zijn container spreaders, Shell de nieuwste technieken op het gebied van olie, Trelleborg oplossingen op het gebied van heftruckbanden en Orlaco haar cameratechniek. 

Foto's bij Cas Donker Fotografie ®